Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Vaccinatie 65-plussers van start!

In maart starten we in het vaccinatiecentrum Sportoase 'De Toren' met de vaccinatie van de 65-plussers. De eerste groep die een uitnodiging voor vaccinatie zal ontvangen, zijn de thuiswonende ouderen vanaf 90 jaar.

Word prikbuddy

Word prikbuddy! Zijn er ouderen in je omgeving die jouw ondersteuning kunnen gebruiken bij het bevestigen of wijzigen van hun afspraak? Of geraakt een familielid, buur of vriend niet zelfstandig tot aan het vaccinatiecentrum? Laat hen weten dat ze op jou kunnen rekenen. Als prikbuddy kan je het hele vaccinatietraject meevolgen. Dat betekent dat je de persoon ook mag begeleiden in het centrum.

Mindermobielencentrale

Ook onze mindermobielencentrale staat klaar om inwoners met een beperkte mobiliteit naar het centrum te brengen. Deze centrale is bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 14 en 16 uur en op vrijdag tussen 9 en 12 uur op het nummer 016 53 75 40. Liever een mailtje sturen? Dat kan via mmc@tremelo.be.

Vragen?

Heb je nog medische vragen of twijfels? Neem dan contact op met jouw huisarts.

Voor specifieke vragen over het vaccinatiecentrum kan je terecht op www.vaccinatierotselaar.be of op het telefoonnummer van het callcenter 016 15 12 12 (op werkdagen tussen 9 en 16 uur).

Veelgestelde vragen over de vaccins vind je op www.laatjevaccineren.be.

Dit artikel werd gepubliceerd op 09 maart 2021

Bekijk ook

Nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

  • Denk aan kwetsbaren

Openingsuren en contact

Communicatiedienst

adres
Veldonkstraat 13120 Tremelo
tel.
016 52 54 50
fax
016 52 54 09
e-mail
Morgen gesloten

Richtlijnen bij jouw bezoek 

Gelieve volgende richtlijnen te volgen bij een bezoek aan de gemeentelijke diensten: