Neem een kijkje in vaccinatiecentrum 'de Toren' in Rotselaar

Een jaar geleden stonden we aan de start van de coronapandemie. Nu, een jaar later, draaien de vaccinatiecentra op volle toeren. Maar hoe verloopt zo'n bezoek aan het vaccinatiecentrum? Thibau Nys, An Lemmens en Chris Dusauchoit nemen je mee doorheen het vaccinatieproces in ons vaccinatiecentrum.

Exact een jaar geleden stonden we aan de start van de coronapandemie en kondigde de Nationale Veiligheidsraad de eerste verstrengde maatregelen af. Een jaar later is er veel gebeurd en ondertussen draaien de vaccinatiecentra op volle toeren. Want na de vaccinaties in woonzorgcentra en collectieve zorginstellingen en bij het zorgpersoneel, is nu een derde fase begonnen. In deze fase wordt de brede bevolking gevaccineerd, te beginnen met de 65-plussers.

Hoe verloopt zo'n bezoek aan het vaccinatiecentrum? Thibau Nys, An Lemmens en Chris Dusauchoit gingen langs in het vaccinatiecentrum 'de Toren' in Rotselaar en leggen het jou graag uit. In deze video nemen zij je mee doorheen het vaccinatieproces in ons centrum.

Wanneer ben jij aan de beurt? Twee weken voor jouw geplande vaccinatie krijg je een persoonlijke uitnodiging van de Vlaamse overheid. In deze uitnodiging vind je een code waarmee jij je afspraak kan inplannen. Meer informatie hierover vind je in de uitnodiging zelf.

Heb je nog andere vragen?

Veelgestelde vragen over het vaccin vind je op www.laatjevaccineren.be.

Voor specifieke vragen over het vaccinatiecentrum kan je terecht op www.vaccinatierotselaar.be of op het telefoonnummer van het callcenter 016 15 12 12 (op werkdagen tussen 9 en 16 uur).

Dit artikel werd gepubliceerd op 12 maart 2021

Bekijk ook

Nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

  • Vaccinatiecentrum 'de Toren' in Rotselaar

Openingsuren en contact

Communicatiedienst

adres
Veldonkstraat 13120 Tremelo
tel.
016 52 54 50
fax
016 52 54 09
e-mail


Richtlijnen bij jouw bezoek 

Gelieve volgende richtlijnen te volgen bij een bezoek aan de gemeentelijke diensten: