Risicopatiënt? Controleer het via myhealthviewer.be

Vanaf midden april worden ook de risicopatiënten (jonger dan 65 jaar) uitgenodigd voor hun coronavaccinatie. Wie wil weten of hij of zij op de lijst met risicopatiënten staat, kan dat nagaan via de website myhealthviewer.be. Daar moet je inloggen en jezelf identificeren. 

Sommige mensen lopen vanwege hun medische achtergrond meer risico om ernstig ziek te worden of te overlijden door corona. Die risicopatiënten komen samen met de laatste groep 65-plussers (leeftijdsgroep 69-65 jaar) aan de beurt voor hun coronavaccinatie.

Via de website myhealthviewer.be kan je zelf nakijken of je op de lijst van risicopatiënten staat. Je logt in met je elektronische identiteitskaart of een andere veilige loginmethode.

Behoor je tot de groep van risicopatiënten? Dan mag je je uitnodiging vanaf midden april tot in mei verwachten. De huisartsen vullen de lijst van risicopatiënten nog verder aan na 8 april.

Lukt het je niet om dit zelf na te kijken? Ook je apotheker kan je informeren over de selectie van de risicopatiënten en jouw situatie met je bekijken. Je kan ook contact opnemen met je ziekenfonds.

Meer informatie over vaccinatie bij risicopatiënten vind je op www.laatjevaccineren.be.

Dit artikel werd gepubliceerd op 08 april 2021

Bekijk ook

Nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

  • MyHealthViewer

Openingsuren en contact

Communicatiedienst

adres
Veldonkstraat 13120 Tremelo
tel.
016 52 54 50
fax
016 52 54 09
e-mail


Richtlijnen bij jouw bezoek 

Gelieve volgende richtlijnen te volgen bij een bezoek aan de gemeentelijke diensten:

  • Maak vooraf een afspraak.
  • Draag een mondmasker.
  • Ontsmet je handen bij het binnenkomen.
  • Kom alleen en niet met het voltallige gezin als dat niet nodig is.
  • Betaal elektronisch.