Regenwatertonnenproject: bestel jouw regenwaterton vanaf 10 mei

Tremelo stapte samen met andere gemeenten in het regenwatertonnenproject. Dankzij dit project kan je via een samenaankoop op een voordelige manier investeren in het plaatsen van een bovengrondse regenwaterton. Vanaf 10 mei kan je jouw regenwaterton bestellen via de website van Interleuven.

Een regenwaterton is een heel laagdrempelige oplossing voor het opvangen van hemelwater. Via een samenaankoop kan je op een extra voordelige manier investeren in het plaatsen van een bovengrondse (kunststof) regenwaterton.

De tonnen, van het merk Graf, zijn gemaakt van kwaliteitsvol kunststof en voorzien van een stevig aftapkraantje. Op de website van Interleuven kan je meer informatie terugvinden over de prijzen, de beschikbare modellen en de voorwaarden voor aankoop en levering.

Wens je vrijblijvend in te tekenen voor deze samenaankoop? Laat dit dan weten via het invulformulier van Interleuven. Het invullen van het formulier verbindt je niet tot een contract.

Vanaf 10 mei kan je jouw regenwaterton bestellen via www.interleuven.be. Bij het invullen van het formulier kan je aangeven of je de regenton zelf wens te installeren of dat je deze wil laten leveren en plaatsen door de arbeidersploegen van sociale werkgever IGO. 

Beschik je niet over internet? Neem dan telefonisch contact op met de milieudienst op het nummer 016 52 54 58.

Dit artikel werd gepubliceerd op 15 april 2021
Nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

  • Regenwaterton

Openingsuren en contact

Milieudienst

adres
Veldonkstraat 13120 Tremelo
tel.
016 52 54 58
fax
016 52 09 90
e-mail
Vandaag gesloten


Richtlijnen bij jouw bezoek 

Gelieve volgende richtlijnen te volgen bij een bezoek aan de gemeentelijke diensten:

  • Maak vooraf een afspraak.
  • Draag een mondmasker.
  • Ontsmet je handen bij het binnenkomen.
  • Kom alleen en niet met het voltallige gezin als dat niet nodig is.
  • Betaal elektronisch.