Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Straatvinken: hoe gezond is het verkeer in jouw straat?

Wil jij graag weten hoe gezond het verkeer in jouw straat is? Vink op donderdag 20 mei aan hoeveel voetgangers, fietsers en andere voertuigen er door je straat passeren. De wetenschappers van Straatvinken berekenen jaar na jaar of jouw straat op de goede weg is naar duurzamer en gezonder verkeer.

Tremelo doet voor de eerste keer mee met Straatvinken! Straatvinken is een jaarlijks telmoment dat nagaat hoe gezond en massaal het verkeer is in onze straten. Dat gebeurt
via de digitale tel-tool of een papieren telformulier. Met de resultaten krijgen we een uniek inzicht in het verkeer en de leefbaarheid in onze gemeente.

Voor dit onderzoek hebben wij natuurlijk heel wat tellers nodig! Doe mee en vink op donderdag 20 mei aan hoeveel voetgangers, fietsers en andere voertuigen er door je straat passeren. Neem je formulier of tel-tool bij de hand en tel één uurtje, van 17 tot 18 uur.

Graag meetellen? Schrijf je online in of geef een seintje aan de mobiliteitsdienst via mobiliteit@tremelo.be of 016 52 54 58.

De online tel-tool kan je vinden op www.straatvinken.be. Het papieren telformulier
kan je vanaf 22 april afhalen aan het onthaal van het gemeentehuis.

Dit artikel werd gepubliceerd op 22 april 2021
Nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

  • Straatvinken

Openingsuren en contact

Mobiliteitsdienst

adres
Veldonkstraat 13120 Tremelo
tel.
016 52 54 55
fax
016 52 09 90
e-mail

Richtlijnen bij jouw bezoek 

Gelieve volgende richtlijnen te volgen bij een bezoek aan de gemeentelijke diensten: