Bewegen, het geheime wapen tegen het coronavirus

Bewegen is het beste medicijn. Het versterkt je immuunsysteem, vermindert stress, helpt chronische aandoeningen en overgewicht te vermijden,... Maar hoe geraak je nu gemotiveerd om te blijven bewegen? En welke sport past het beste bij jou? Onze Bewegen Op Verwijzing-coach geeft jou advies op maat!

Elke dag bewegen kan overal én gratis: denk maar aan wandelen en fietsen. Maar hoe doe je dat nu juist? Welke bewegingsvorm of sport past bij jou? Welk beweegaanbod is er in onze gemeente? Heb je een extra duwtje in de rug nodig? Ga dan eens op stap met onze Bewegen Op Verwijzing-coach. De gemeente start met dit project waardoor inwoners aan een verminderd tarief coaching kunnen krijgen van onze coach, Ilie Buggenhout.

Bewegen Op Verwijzing helpt mensen met een gezondheidsrisico op weg naar een actiever leven. Je huisarts kan je doorverwijzen naar de coach in de buurt. Samen met je coach zoek je naar een moment dat jullie beiden past. Hij begeleidt jou met professionele coaching en een beweegplan op maat. Omwille van COVID-19 is nu geen verwijsbrief van de huisarts nodig om coaching te volgen.

Een half uur coaching kost je 5 euro. Heb je recht op een verhoogde tegemoetkoming? Dan betaal je maar 1 euro. De coaching volg je in zaal de Lindebloesem of buiten, bijvoorbeeld al wandelend, of eventueel bij jou thuis.

Interesse in beweegcoaching? Neem contact op met coach Ilie Buggenhout via tremelo@bewegenopverwijzing.be of bel naar 0472 99 30 12. Neem ook zeker een kijkje op www.bewegenopverwijzing.be

Bewegen Op Verwijzing is een initiatief van het Vlaams Instituut Gezond Leven, met steun van de Vlaamse overheid.

Dit artikel werd gepubliceerd op 30 april 2021
Nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

  • BOV-coach Ilie Buggenhout

Openingsuren en contact

Communicatiedienst

adres
Veldonkstraat 13120 Tremelo
tel.
016 52 54 50
fax
016 52 54 09
e-mail


Richtlijnen bij jouw bezoek 

Gelieve volgende richtlijnen te volgen bij een bezoek aan de gemeentelijke diensten: