Fietsbieb Tremelo: leen een kinderfiets tegen een prijsje

Vanaf 29 mei kan je ook in onze gemeente naar de Fietsbieb. Bij de Fietsbieb, een initiatief van Beweging. net, leen je een kinderfietsje voor een kleine prijs. Is jouw kleine coureur de fiets ontgroeid? Ruil hem dan gewoon in voor een groter exemplaar!

Op zaterdag 29 mei om 10 uur opent de Fietsbieb de deuren in het Sven Nys Cycling Center. Voor 20 euro per jaar (plus 20 euro waarborg) kies je er een kinderfiets. Alle kinderen van 2 tot 12 jaar en hun ouders zijn er iedere laatste zaterdag van de maand, van 10 tot 12 uur, welkom! Graag langskomen? Reserveer je bezoek via tremelo@fietsbieb.be

Tijdens het vaste openingsmoment helpen de Fietsbiebvrijwilligers jouw kleine crosser met de keuze en het op maat stellen van de fiets. Nog even het fietsje uitproberen? Dat kan boven op de Balenberg! Goedgekeurd? Dan kan de fiets meegenomen worden! Wil je gedurende het jaar een fiets met een andere kleur, maat of model? Ruil het huidige exemplaar gratis om tijdens de openingsuren.

Meewerken?

Heb jij nog een kinderfiets staan? En is deze in goede staat? Breng hem naar de Fietsbieb en geef hem een tweede leven. Om jou te bedanken ontvang jij een jaarabonnement
voor de Fietsbieb voor jezelf of om aan iemand anders te schenken.

Graag zelf de handen uit de mouwen steken? Beweging.net zoekt enthousiaste vrijwilligers om aan de fietsjes te sleutelen. Interesse? Laat het ons weten via tremelo@fietsbieb.be.

De fietsbieb is een initiatief van Beweging.net met steun van gemeente Tremelo, provincie Vlaams-Brabant en het Sven Nys Cycling Center.

Meer informatie vind je op www.tremelo.be/fietsbieb-tremelo

Dit artikel werd gepubliceerd op 05 mei 2021
Nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

  • Fietsbieb

Openingsuren en contact

Vrije tijd

adres
Werchtersebaan 13120 Tremelo
tel.
016 52 54 40
fax
016 53 56 85
e-mail


Richtlijnen bij jouw bezoek 

Gelieve volgende richtlijnen te volgen bij een bezoek aan de gemeentelijke diensten:

  • Maak vooraf een afspraak.
  • Draag een mondmasker.
  • Ontsmet je handen bij het binnenkomen.
  • Kom alleen en niet met het voltallige gezin als dat niet nodig is.
  • Betaal elektronisch.