Persinfo - Karen Mertens wordt nieuwe financieel directeur van lokaal bestuur Tremelo

De gemeenteraad heeft Karen Mertens aangesteld als nieuwe financieel directeur van lokaal bestuur Tremelo. Op 24 juni zal ze de eed afleggen in handen van de voorzitter van de gemeenteraad. Ze gaat op 5 juli aan de slag.

Karen Mertens (49) uit Puurs-Sint-Amands heeft een ruime ervaring met de werking van een lokaal bestuur. Na haar studies Toegepaste Economische Wetenschappen begon ze haar loopbaan in het KBC-hoofdkantoor in Brussel. De laatste 18 jaar werkte ze bij lokaal bestuur Puurs. Eerst als adjunct diensthoofd financiën, daarna als strategisch coördinator tijdens de inkanteling van het OCMW.


"In mijn job als strategisch coördinator combineerde ik financiën met meer beleidsmatig werk. Dat laatste, dat na de fusie met buurgemeente Sint-Amands nog belangrijker werd, heeft me veel bijgeleerd. Vooral het 360 gradenperspectief van waaruit je beleidskeuzes en gemeentelijke projecten benadert", vertelt Karen Mertens. "Met de functie van financieel directeur van lokaal bestuur Tremelo, kies ik niet alleen voor een nieuwe uitdaging, maar ook opnieuw voor mijn financiële passie."

Karen Mertens volgt Jelle Huysmans op die de overstap maakte naar lokaal bestuur Westerlo.


Info:

Diane Willems, schepen van financiën, diane.willems@tremelo.be, 0472 21 83 31
Wim Vandenbroeck, algemeen directeur, algemeendirecteur@tremelo.be, 016 52 54 05

Dit artikel werd gepubliceerd op 10 juni 2021

Bekijk ook

Nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

  • Karen Mertens

Openingsuren en contact

Communicatiedienst

adres
Veldonkstraat 13120 Tremelo
tel.
016 52 54 50
fax
016 52 54 09
e-mail
Vandaag gesloten


Richtlijnen bij jouw bezoek 

Gelieve volgende richtlijnen te volgen bij een bezoek aan de gemeentelijke diensten: