Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Visit Tremelo: Laat je inspireren!

In Tremelo valt heel wat te beleven! Voor onze eigen inwoners, maar ook voor bezoekers van buiten onze gemeente, verzamelen we al die beleving op www.visit-tremelo.be. Een gloednieuwe website, die al dat leuks bundelt en waar je makkelijk vindt wat jij allemaal kan doen in Tremelo.

Alle toeristische trekpleisters en beleving verzameld
op een gloednieuwe website!

In Tremelo valt heel wat te beleven. Shoppen in leuke boetiekjes of mooie groene plekjes ontdekken. Fietsen in het spoor van legendarische veldrijders of wandelen langs de jeugdsporen van onze Grootste Belg. Sporten, spelen, onthaasten, … en gezellig nagenieten op een terrasje natuurlijk.

Van toeristische en culturele uitstapjes, activiteiten en evenementen van verenigingen en lokale handelaars tot horeca, shopping en logies. Je vindt het vanaf nu op www.visit-tremelo.be! Met handige filters vind je makkelijk het aanbod voor gezinnen met kinderen, toegankelijke plekken, of plaatsen waar ook honden welkom zijn. Laat je inspireren!

Een website die leeft

Op Visit Tremelo vind je altijd de laatste nieuwe activiteiten en ontdek je het volledige aanbod van Tremelo Zomert. Maar ook het vaste aanbod is dynamisch. Wat hoort volgens jou zeker
thuis op Visit Tremelo? Laat het weten  via toerisme@tremelo.be! Hou in het achterhoofd dat je aanbod open moet zijn voor iedereen en dat de bezoeker jouw aanbod altijd kan bezoeken of
boeken.

Dit artikel werd gepubliceerd op 21 juni 2021
Nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

  • Visit Tremelo

Openingsuren en contact

Toerisme

adres
Werchtersebaan 13120 Tremelo
tel.
016 52 54 44
fax
016 53 56 85
e-mail

Richtlijnen bij jouw bezoek 

Gelieve volgende richtlijnen te volgen bij een bezoek aan de gemeentelijke diensten: