Vakman uit de buurt nodig voor jouw energierenovatie? Surf naar EnergiekWonen.be

Ben je op zoek naar een kwaliteitsvolle aannemer om jouw woning energiezuiniger en comfortabeler te maken? EnergiekWonen.be brengt je in contact met een lokale vakman die actief is in jouw buurt.

Als je beslist hebt om je woning energiezuiniger en comfortabeler te maken moet je op zoek naar een aannemer. Maar welke aannemer moet je nu kiezen uit dat ruime aanbod? Inwoners van Vlaams-Brabant kunnen alvast kiezen voor een lokale vakman via het initiatief Energiek Wonen, de vroegere provinciale groepsaankopen.

Via de website EnergiekWonen.be word je in contact gebracht met aannemers uit jouw buurt voor het plaatsen van isolatie of nieuwe ramen of voor de installatie van zonnepanelen of een warmtepomp. Al deze aannemers werden grondig gescreend door Energiehuis 3Wplus, Energiehuis IGO en Klimaatpunt Pajottenland & Zennevallei vzw. Daardoor ben je zeker dat ze kwaliteitsvol werk leveren en betrouwbaar zijn.

Je kan je aanvraag indienen via een online inschrijvingsformulier. Binnen tien werkdagen neemt de geselecteerde aannemer of installateur contact met je op voor een afspraak. Nog eens tien dagen na het bezoek ter plaatse volgt er een prijsofferte, die gratis en vrijblijvend is. Pas door het ondertekenen van de offerte ga je op het aanbod in.

Dit artikel werd gepubliceerd op 09 september 2021
Nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

  • EnergiekWonen.be

Openingsuren en contact

Communicatiedienst

adres
Veldonkstraat 13120 Tremelo
tel.
016 52 54 50
fax
016 52 54 09
e-mail


Richtlijnen bij jouw bezoek 

Gelieve volgende richtlijnen te volgen bij een bezoek aan de gemeentelijke diensten: