Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Fietseling '21

De Fietseling is terug! De hele maand augustus voorzien wij verschillende fietstochten van 25 tot 100 kilometer. Uitgefietst, maar nog niet uitgefeest? Voor het feestgedruis moet je op 15 augustus op het Damiaanplein zijn! Je kan er genieten van een hapje, een drankje en een streepje muziek.

De Fietseling '21 staat voor fietsen, beleven én feesten! De hele maand lang vind je in gemeenten Tremelo, Herselt en Begijnendijk bewegwijzerde fietsroutes van 25 tot 100 kilometer. Ideaal voor sportievelingen, recreatieve fietsers én gezinnen met kinderen. En er is méér! Op zondag 15 augustus valt er heel wat te beleven!

Fietsen

Op 15 augustus voegen we een extra unieke route toe van 40 km. Deze route is uitsluitend die dag bewegwijzerd. Wil je graag in grote groep fietsen? Die dag vertrekt er een groepsstart voor 60 km met een gemiddelde snelheid van 25 km/u. We geven het startschot in Tremelo om 9 uur.

Beleven en feesten

Onderweg is er verrassend veel te beleven met rondleidingen, activiteiten en leuke plekjes om te picknicken. Op het Damiaanplein kan je de ganse dag terecht voor een hapje, een tapje en een streepje muziek van Elke & De Eddy's (14 uur), Gene Thomas (17 uur) en RitA Coverband (19 uur). De jongste coureurs kunnen zich er uitleven op de springkastelen en in het kinderdorp!

Ook in Herselt en Begijnendijk valt er wat te beleven!

Gemeente Herselt bijt op zondag 8 augustus de spits af met de allereerste belevingsroute van de maand. Het feestgedruis passeert op zondag 15 augustus door onze gemeente en strijkt op zondag 22 augustus neer in Begijnendijk. 

Meer weten over het programma? Surf naar www.fietseling.org.

Op de hoogte blijven van alle activiteiten in Tremelo? Neem een kijkje op www.visit-tremelo.be

Dit artikel werd gepubliceerd op 03 augustus 2021
Nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

  • Fietseling '21

Openingsuren en contact

Vrije tijd

adres
Werchtersebaan 13120 Tremelo
tel.
016 52 54 40
fax
016 53 56 85
e-mail


Richtlijnen bij jouw bezoek 

Gelieve volgende richtlijnen te volgen bij een bezoek aan de gemeentelijke diensten: