Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Avondjaarmarkt en 5 dagen kermisplezier in Tremelo

Goed nieuws voor liefhebbers van smoutebollen, draaimolens en andere leuke attracties! Van vrijdag 27 tot en met dinsdag 31 augustus verwelkomen de foorkramers je met veel enthousiasme op de augustuskermis in Tremelo. Ook de jaarmarkt op vrijdagavond is terug van weggeweest.

Om de veiligheid te garanderen, gelden volgende maatregelen:

  • Het dragen van een mondmasker is verplicht voor bezoekers vanaf 12 jaar.
  • Je kan de markt of kermis bezoeken in een groep van maximum 8 personen, kinderen tot en met 12 jaar niet meegerekend. Groepen van meer dan 8 personen zijn toegestaan als ze tot hetzelfde gezin behoren.
  • Je dient een afstand te respecteren van 1,5 meter van andere groepen.
  • Maaltijden en dranken moeten al zittend genuttigd worden en dit aan een tafel van maximum 8 personen. Een huishouden mag ongeacht zijn grootte wel een tafel delen.

Ook de kermis- en marktkramers zetten zich in voor de veiligheid van de bezoekers. Ze dragen steeds een mondmasker, stellen handgel ter beschikking en ontsmetten de attractie na elk gebruik.

De avondjaarmarkt is open voor het publiek van 17 tot 22 uur. De kermisattracties zijn elke dag geopend van 17 tot 22 uur, en op zondag vanaf 14 uur.

Vanaf donderdag tot en met woensdag is het gedeelte van de Schrieksebaan tussen het rondpunt en het kruispunt met de Kerkstraat afgesloten voor alle verkeer. Ook de bussen van de Lijn volgen een alternatieve reisweg. De vervanghaltes 'Gemeentehuis' bevinden zich in de Kruisstraat.

Dit artikel werd gepubliceerd op 23 augustus 2021
Nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

  • Kermis Tremelo

Openingsuren en contact

Milieudienst

adres
Veldonkstraat 13120 Tremelo
tel.
016 52 54 58
fax
016 52 09 90
e-mail


Richtlijnen bij jouw bezoek 

Gelieve volgende richtlijnen te volgen bij een bezoek aan de gemeentelijke diensten: