Persinfo - Tremelo krijgt kleur op 4 september

Meer kleur in het straatbeeld. Genieten van een kunstwerkje op een openbare plaats. En meteen enkele lelijke nutscabines wegwerken. Daar willen we samen met lokale kunstenaars voor gaan. Op zaterdag 4 september tonen de "kleurbrengers" live hun kunsten.

Meer kleur in het straatbeeld. Genieten van een kunstwerkje op een openbare plaats. En meteen enkele “lelijke” nutscabines wegwerken. Daar willen we samen met lokale kunstenaars voor gaan. Via het participatieplatform Tremelo Troef konden inwoners meebeslissen welke nutscabines een kleurtje krijgen. Zestien lokale kunstenaars gingen deze zomer aan de slag met hun voorontwerpen en zijn ondertussen gestart aan hun kunstwerken op deze nutscabines. 

Fietstocht langs kunstcabines

Fiets op zaterdag 4 september langs 16 nutscabines waar kunstenaars hun werken plaatsen. Start je fietstocht vrij tussen 10u en 15u aan zaal Lindebloesem. Een uitgestippelde tocht van 15 km loodst je dwars door Tremelo, langs prachtige street-art. De "kleurbrengers" tonen je live hun kunsten en geven je graag een woordje uitleg bij hun werk.

Tremelo krijgt kleur:
persmoment met alle kunstenaars

Op zaterdag 4 september om 10 uur houden we een officieel startmoment aan zaal Lindebloesem (Kruisstraat 12). Maak kennis met de kunstenaars, ontdek het verhaal achter hun werk en leer meer over de technieken die ze gebruiken en hun werk als kunstenaar.

Info:
Diane Willems, schepen van cultuur, diane.willems@tremelo.be, 0472 21 83 31
Pieter Geens, dienst vrije tijd, cultuur@tremelo.be, 016 52 54 44

Dit artikel werd gepubliceerd op 31 augustus 2021

Bekijk ook

Nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

  • Tremelo krijgt kleur!

Openingsuren en contact

Communicatiedienst

adres
Veldonkstraat 13120 Tremelo
tel.
016 52 54 50
fax
016 52 54 09
e-mail
Vandaag gesloten


Richtlijnen bij jouw bezoek 

Gelieve volgende richtlijnen te volgen bij een bezoek aan de gemeentelijke diensten: