Veiligheidsmonitor 2021: jouw medewerking is van groot belang!

De Veiligheidsmonitor is een tweejaarlijkse bevolkingsbevraging over verschillende veiligheidsthema's. Het initiatief wordt georganiseerd door de politie. Heb je de enquête ontvangen? Neem dan de nodige tijd om de vragen te beantwoorden.

De Veiligheidsmonitor is  een enquête die bij de bevolking gevoerd wordt over verschillende veiligheidsthema's: onveiligheidsgevoel, buurtproblemen, mogelijks slachtofferschap en de kwaliteit van het politieoptreden.

Het initiatief   wordt   georganiseerd   door   de   politie, in   samenwerking   met   de   Federale Overheidsdienst Binnenlandse Zaken en de lokale besturen.  De verzamelde gegevens bevatten waardevolle   informatie   voor   de   uitwerking   van   het veiligheidsbeleid van onze politiezone.

Wij   vragen de   inwoners   die   een   vragenlijst ontvangen, om de nodige tijd te nemen om de vragen van de enquête te beantwoorden. Jouw medewerking is van groot belang. Deelnemen kan eenvoudig online via internet of via de vragenlijst op papier. De antwoorden worden volledig anoniem verwerkt.

Wie voor de steekproef wordt  geselecteerd,  zal  de  enquête half september in  de  brievenbus krijgen. De resultaten worden in de loop van 2022 verwacht.

Bedankt voor jouw deelname!

Dit artikel werd gepubliceerd op 02 september 2021
Nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

  • Veiligheidsmonitor

Openingsuren en contact

Politiezone BRT

adres
Kruisstraat 243120 Tremelo
tel.
016 53 11 23
fax
016 53 23 31
e-mail

Bel 101 voor dringende politiehulp.

Geen spoed, wel politie? Bel 016 53 11 23.

Meer info: www.lokalepolitie.be/5399