Onthaalouder voor vervanging gezocht

Heb je een groot hart voor de allerkleinsten? Wil je hen de eerste stapjes in de wereld helpen zetten? Dat kan! Het Sociaal Huis zoekt een onthaalouder voor een zwangerschapsvervanging.

Voor deze vervanging sta je er niet alleen voor, je komt terecht in een groepsopvang waar een ervaren onthaalouder jouw collega is. Je wordt eveneens ondersteund door de dienst onthaalouders van het Sociaal Huis. Zij nemen zo veel mogelijk de administratie van jou over.
Ook als je vragen hebt, bij twijfels of problemen staat de dienst voor je klaar.

Vergoeding en bijkomende voordelen

Je krijgt een degelijke onkostenvergoeding voor de opvang. De maandelijkse vergoeding is afhankelijk van het aantal kinderen en het aantal uur dat ze in de opvang blijven. Dit inkomen wordt niet beschouwd als beroepsinkomsten, waardoor je het kunt combineren met een ander inkomen zoals bijvoorbeeld de loopbaanpremie. Voor meer info kan je terecht op www.ikwordonthaalouder.be.

Als onthaalouder heb je geen werknemersstatuut, maar je geniet wel van een aantal voordelen. Zo zijn de inkomsten die je genereert met de opvang niet belast, bouw je pensioenrechten op en ben je sociaal verzekerd. Dit laatste houdt in dat je een uitkering krijgt als je ziek bent.

Neem zeker contact op met de dienst onthaalouders als je interesse hebt. Zij vertellen je graag alles over het reilen en zeilen van het werken als onthaalouder.

Dit artikel werd gepubliceerd op 17 september 2021
Nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

  • Onthaalouders

Openingsuren en contact

OCMW - Sociaal Huis Dienst onthaalouders

adres
Baalsebaan 2893128 Baal
tel.
016 53 75 40
fax
016 52 55 36
e-mail


Richtlijnen bij jouw bezoek 

Gelieve volgende richtlijnen te volgen bij een bezoek aan de gemeentelijke diensten: