Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Dwalen met verhalen

Lekker griezelen met spannende verhalen. Of genieten van een wondermooie winterwandeling met knotsgekke vertelsels. Dat kan een hele winter coronaproof in Tremeloos groen!

Dwalen met verhalen is een verhalenwandeling met 8 stopplaatsen, waar je telkens een prachtig vertelbord vindt, waarop je een QR-code kan scannen. Zo krijg je een spannend, griezelig of knotsgek verhaal te horen. Er is telkens een versie voor kinderen en eentje voor volwassenen. De wandelingen zijn bewegwijzerd en niet zo lang, zodat je volop kan genieten van de vertelsels. Luisteren kan op je smartphone, via je koptelefoon of oortjes, of met een kleine luidspreker als je in groep wandelt. Ieder verhaal duurt ongeveer 5 minuutjes. Je kan dus luisteren aan het paneel, of rustig verder wandelen.

Griezeltocht

De griezeltocht doet je van vrijdag 29 oktober tot en met zondag 28 november sidderen en beven. Start je tocht aan de lindeboom op het pleintje aan de bibliotheek. Hier krijg je meteen een eerste verhaal te horen en vind je een foldertje met meer info en de wandelroute. Daarna volg je de wegwijzers en start je je tocht van ongeveer 3,7 km. Je kan de tocht eventueel inkorten tot 2,8 km, maar dan mis je wel één verhaal. Deze wandelroute is vrij goed toegankelijk voor rol- en kinderwagens.

Winter Wonderland

Van zaterdag 4 december tot en met zondag 30 januari dwaal je langs verhalen door Winter Wonderland. Nu start je in wandelbos Parkheide, aan de dreef ter hoogte van de brasserie. Ook hier krijg je meteen een eerste verhaal te horen en vind je een foldertje met meer info en de wandelroute. De wegwijzers tonen je een tocht van ongeveer 4,2 km. Je kan de tocht eventueel inkorten tot 3,5 km, maar dan mis je wel twee verhalen. Deze wandelroute is niet goed toegankelijk voor rol- en kinderwagens.

Meer info op www.visit-tremelo.be

Dit artikel werd gepubliceerd op 29 oktober 2021
Nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

  • Dwalen met verhalen

Openingsuren en contact

Vrije tijd

adres
Werchtersebaan 13120 Tremelo
tel.
016 52 54 40
fax
016 53 56 85
e-mail
Vandaag gesloten


Richtlijnen bij jouw bezoek 

Gelieve volgende richtlijnen te volgen bij een bezoek aan de gemeentelijke diensten: