Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Wateroverlast midden juli erkend als ramp

Midden juli 2021 heeft wateroverlast schade veroorzaakt in het Vlaamse Gewest. Door de erkenning als ramp komen 62 gemeenten, waaronder Tremelo, in aanmerking voor een financiële tegemoetkoming. Schadelijders hebben tot 31 maart de tijd om hun dossier bij het Vlaams Rampenfonds in te dienen.

Voor schade, die werd geleden naar aanleiding van de regenval van 14 juli tot 16 juli 2021, kan in uitzonderlijke gevallen een aanvraag tot tegemoetkoming worden ingediend bij het Vlaams Rampenfonds. De uiterste datum voor het indienen van de aanvragen tot tegemoetkoming is vastgelegd op 31 maart 2022.

De aanvragen worden bij voorkeur ingediend via het e-loket van het Vlaams Rampenfonds. Dit is de gemakkelijkste manier om een aanvraag tot tegemoetkoming in te dienen. Bovendien ben je er zeker van van dat jouw aanvraag tijdig, correct en volledig werd ingediend.

Verkies je de aanvraag tot tegemoetkoming via een schriftelijk formulier in te dienen, dan kunnen de aanvraagformulieren gedownload worden via de website van het Vlaams Rampenfonds. 

Bijkomende inlichtingen zijn verkrijgbaar via het nummer 02 553 50 10 of via rampenfonds@vlaanderen.be

Dit artikel werd gepubliceerd op 17 januari 2022
Nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

  • Vlaams Rampenfonds

Openingsuren en contact

Milieudienst

adres
Veldonkstraat 13120 Tremelo
tel.
016 52 54 58
fax
016 52 09 90
e-mail
Vandaag gesloten
Morgen gesloten


Richtlijnen bij jouw bezoek 

Gelieve volgende richtlijnen te volgen bij een bezoek aan de gemeentelijke diensten: