Persinfo - #KunstBuitenGewoon brengt lokale handelaars en kunstenaars samen op 1 april

#KunstBuitenGewoon is terug! Tussen 1 april en 5 juni kan men gaan kunst- en cultuur(s)hoppen in Tremelose handelszaken. Want dit jaar toveren we lokale winkels, cafés, restaurants en openbare plaatsen om tot originele exporuimtes.

Alsof het gisteren was. Maart 2020, het land gaat op slot en iedereen moet in zijn kot. Onze bewegingsvrijheid was beperkt en de wereld werd opeens heel klein. In Tremelo lanceerden we iets later “#KunstBuitenGewoon”. Tremelose kunstenaars en creatieve hobbyisten stelden eigen werk tentoon in hun voortuin en aan hun ramen. Tremelonaren konden zo op stap in eigen buurt en ontdekten mini-kunstexpo's bij hun buren.

Vandaag mag er al ietsje meer en willen we onze lokale kunstenaars en handelaars graag een kleurrijk hart onder de riem steken. 

#KunstBuitenGewoon 2022: Lokale Handel editie

#KunstBuitenGewoon tovert dit voorjaar lokale winkels, cafés, restaurants en openbare plaatsen om tot originele exporuimtes! 55 lokale handelaars, kunstenaars en creatievelingen zorgen samen voor BuitenGewone kunst in Tremelo.

Geniet van de werken in de vitrines, maar stap zeker ook even binnen en ontdek meer werk en informatie van de kunstenaars. De deelnemende handelszaken en bijhorende kunstenaars vind je op www.visit-tremelo.be/kunstbuitengewoon

Persmoment #KunstBuitenGewoon 2022 
vrijdag 1 april, om 11 uur
Schoenen Slaets, Schrieksebaan 54, Tremelo

Op vrijdag 1 april geven lokale kunstenaars Brigitte Bott en Flor Hermans aan de winkel van Schoenen Slaets de aftrap van de nieuwe editie #KunstBuitenGewoon in Tremelo.


Info:
Diane Willems, schepen van cultuur, diane.willems@tremelo.be, 0472 21 83 31
Kris Torfs, schepen van economie, christoph.torfs@tremelo.be, 0496 06 49 99
Pieter Geens, coördinator toerisme, toerisme@tremelo.be, 016 52 54 44

Dit artikel werd gepubliceerd op 30 maart 2022

Bekijk ook

Nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

  • KunstBuitenGewoon (VisitTremelo)

Openingsuren en contact

Communicatiedienst

adres
Veldonkstraat 13120 Tremelo
tel.
016 52 54 50
fax
016 52 54 09
e-mail


Richtlijnen bij jouw bezoek 

Gelieve volgende richtlijnen te volgen bij een bezoek aan de gemeentelijke diensten: