Tweede boosterprik +80-jarigen en bewoners woonzorgcentra

Inwoners vanaf 80 jaar kunnen op 1 en 2 juni in het vaccinatiecentrum van Rotselaar terecht voor een tweede boosterprik. Voor bewoners van de woonzorgcentra wordt de boostervaccinatie in het woonzorgcentrum georganiseerd.

Heb je je uitnodiging voor een boostervaccin ontvangen? Dan vragen we je om jouw afspraak te bevestigen, te wijzigen of te annuleren via de link die op de uitnodiging staat. Lukt dat niet? Neem dan contact op met het vaccinatiecentrum, via e-mail naar info@vaccinatierotselaar.be of op het nummer 016 15 12 12 (maandag, woensdag en vrijdag tussen 9 en 12 uur). Meer info vind je op www.vaccinatierotselaar.be

Ben je minder mobiel?

Op de parking van het vaccinatiecentrum staat een vrijwilliger met golfkarretje voor jou klaar! Deze vrijwilliger brengt jou met veel plezier tot aan de ingang van het vaccinatiecentrum.

Je kan ook een rolstoel vragen aan de parkeerwachter. De rolstoel kan je gebruiken gedurende het gehele vaccinatieproces. Indien gewenst kan de parkingwachter assistentie oproepen om jou te begeleiden.

Geraak je zelf niet tot aan het vaccinatiecentrum of kan je hiervoor niet rekenen op hulp vanuit je eigen omgeving? Neem dan contact op met onze mindermobielencentrale op het nummer 016 53 75 40 of via mmc@tremelo.be. De centrale is bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 14 en 16 uur en op vrijdag tussen 9 en 12 uur.

Dit artikel werd gepubliceerd op 25 mei 2022
Nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

  • Boosterprik

Openingsuren en contact

Communicatiedienst

adres
Veldonkstraat 13120 Tremelo
tel.
016 52 54 50
fax
016 52 54 09
e-mail
Vandaag gesloten


Richtlijnen bij jouw bezoek 

Gelieve volgende richtlijnen te volgen bij een bezoek aan de gemeentelijke diensten: