Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Voormalig schepen en raadslid Werner Van Nuffelen onverwacht overleden

Met grote droefheid melden wij het overlijden van raadslid en voormalig schepen Werner Van Nuffelen. Het lokaal bestuur betuigt haar oprechte deelneming bij dit plotse afscheid. Onze gedachten gaan in de eerste plaats uit naar zijn partner, zijn kinderen en familie.

Werner Van Nuffelen (49) was drie jaar lang schepen van welzijn en voorzitter van het Bijzonder Comité Sociale Dienst. Vorige maand gaf hij de fakkel door aan Jan Van Herck en zetelde hij opnieuw als raadslid. Op 1 januari 2021 werd hij aangesteld als voorzitter van de Eerstelijnszone Leuven Noord en leidde hij met succes de vaccinatiecampagne in goede banen.

Werner was een man met een groot engagement en het hart op de juiste plaats. Om hem een laatste eerbetoon te bewijzen, hangen de vlaggen halfstok. In de inkomhal van het gemeentehuis wordt een rouwregister geopend, waarin iedereen een woord van dankbaarheid of troost kan schrijven.

De uitvaartplechtigheid vindt plaats op dinsdag 9 augustus om 10.30 uur in crematorium Hofheide. Je kan Werner een groet brengen op maandagavond 8 augustus van 18.30 tot 19.30 uur in het uitvaartcentrum Eraly, Kruisstraat 169 in Tremelo. De rouwbrief is (vanaf dinsdag) beschikbaar op de website van uitvaartcentrum Eraly.

Dit artikel werd gepubliceerd op 01 augustus 2022
Nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

  • Werner Van Nuffelen

Openingsuren en contact

Communicatiedienst

adres
Veldonkstraat 13120 Tremelo
tel.
016 52 54 50
fax
016 52 54 09
e-mail
Vandaag gesloten

Richtlijnen bij jouw bezoek 

Gelieve volgende richtlijnen te volgen bij een bezoek aan de gemeentelijke diensten: