naar top
Gemeente Tremelo
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Hondenzone Parkheide

Wil je in een rustige en natuurlijke omgeving je hond uitlaten en hem eens uitgebreid laten ravotten zonder leiband? Dat kan nu in Parkheide. Daar vind je achter de brasserie een gloednieuwe hondenzone die overdag toegankelijk is.

Een hondenzone is een omheinde groenzone waar sociale honden - onder permanent toezicht van hun baasjes - in alle veiligheid kunnen rondlopen en spelen zonder anderen te hinderen.

Lees bij je eerste bezoek aandachtig het reglement dat uithangt aan beide ingangen. Eentje achter de brasserie en eentje verder in het bos. Let wel, Hondenzone Parkheide is geen hondentoilet. Net zoals op andere plaatsen dient hondenpoep meteen te worden opgeruimd. Als begeleider van een hond moet je conform het politiereglement van Tremelo verplicht in het bezit zijn van een ongebruikt papieren of plastic zakje geschikt voor het opruimen van hondenpoep. Het gevulde zakje neem je mee en deponeer je in de daarvoor bestemde rode afvalcontainer aan de ingang van de hondenzone (kant van de brasserie). En denk eraan: bij het verlaten van de hondenzone moet je hond terug aan de leiband.

Hondenzone Parkheide draagt bij tot de veiligheid van onze spelende kinderen. Het is een nieuwe ontmoetingsplaats die niet alleen de sociale contacten tussen de honden bevordert, maar vooral ook tussen hun baasjes. Ga gerust een kijkje nemen en geniet ervan, samen met je trouwe viervoeter.

Dit artikel werd gepubliceerd op 03 augustus 2018
Nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

  • Hondenzone Parkheide

Openingsuren en contact

Milieudienst

adres
Veldonkstraat 13120 Tremelo
tel.
016 52 54 55
fax
016 52 09 90
e-mail
Vandaag open van 09.00 - 12.00 uur - 17.00 - 19.00 uur
Morgen open van 09.00 - 12.00 uur - 13.30 - 16.00 uur

Nieuwsbrief

Mis geen enkel nieuwtje. Schrijf je in op onze e-nieuwsbrief.