Persinfo - Herman 'Marcske' Verbruggen op marktbezoek in Tremelo

Op dinsdag 18 april brengt acteur Herman Verbruggen, bekend als 'Marcske' van FC De Kampioenen, een bezoek aan de wekelijkse markt in Tremelo. Hij is de ambassadeur van de Maand van de Markt. Een maand lang zetten we onze marktkramers extra in de kijker en maken klanten kans op een mooie prijzenpot.

Van 1 tot 30 april organiseren de Vlaamse provincies opnieuw de Maand van de Markt.  Een maand lang organiseren de deelnemende gemeenten activiteiten die de aantrekkingskracht van de markt verhogen en consumenten aanzetten om lokaal te kopen.

Boegbeeld van de campagne is acteur Herman Verbruggen. Hij vindt de markt vooral een plek waar buurtbewoners elkaar wekelijks kunnen ontmoeten. Op de dinsdagmarkt van 18 april komt hij tussen 10 en 12 uur langs voor een gezellige babbel met de marktkramers en marktbezoekers in Tremelo.

Win-actie bij marktkramers

Tijdens de Maand van de Markt kunnen klanten via de marktkramers deelnemen aan een win-actie. Bij elke aankoop die je doet, ontvang je een invulbon of kan je de QR-code van de marktkramer scannen. Hoe meer invulbonnen of scans, hoe meer kans je maakt op één van de 25 marktbonnen of 25 Tremelose geschenkbonnen. Alle deelnames worden verzameld in een box op het promotiestandje van de Maand van de Markt. Op het einde van de dinsdagmarkt van 25 april trekt een onschuldige hand de winnaars.


Persmoment Maand van de Markt
Bezoek ambassadeur Herman Verbruggen
dinsdag 18 april om 11 uur
promotiestand ter hoogte van broodjeszaak Plan A (Schrieksebaan 28)

Op dinsdag 18 april steekt acteur Herman Verbruggen onze marktkramers een hart onder de riem en brengt hij samen met Ann Schevenels, gedeputeerde voor economie van de provincie Vlaams-Brabant, en het lokaal bestuur van Tremelo de wekelijkse markt extra onder de aandacht.


Info:
Kris Torfs, schepen lokale economie, christoph.torfs@tremelo.be, 0496 06 49 99
Karen Pardon, dienst lokale economie, economie@tremelo.be, 016 52 54 67

Dit artikel werd gepubliceerd op 13 april 2023

Bekijk ook

Nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

  • MaandvdMarkt

Openingsuren en contact

Communicatiedienst

adres
Veldonkstraat 13120 Tremelo
tel.
016 52 54 50
fax
016 52 54 09
e-mail

Richtlijnen bij jouw bezoek 

Gelieve volgende richtlijnen te volgen bij een bezoek aan de gemeentelijke diensten: