Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Doe mee aan Weekend van de Klant en ontvang gratis promotiemateriaal!

Tremelo ondersteunt het initiatief van UNIZO en Comeos en roept haar handelaars op om mee te doen aan Weekend van de Klant op zaterdag 30 september en zondag 1 oktober. Op zaterdag komen ook de Pink Ladies Games naar Tremelo. Schrijf je dus snel in en ontvang een gratis promopakket!

Weekend van de Klant

Inschrijven op de website www.weekendvandeklant.be is volledig gratis. Als je inschrijft voor 7 september, krijg je daarbovenop een gratis promopakket toegestuurd met een affiche, ballonnen en attentiestickers. De ideale manier om al jouw klanten te informeren over jouw actie(s) tijdens Weekend van de Klant.

Op www.weekendvandeklant.be kun je ook digitaal promomateriaal downloaden om je nieuwsbrief, Facebook, website of andere communicatiemiddelen op te vrolijken. Materiaal zoals beachvlaggen, straatoverspanningen, … zijn beschikbaar in de webshop.

Heb je nog vragen? Stel deze rechtstreeks via info@weekendvandeklant.be  

Pink Ladies Games

Tijdens het Weekend van de Klant halen we op zaterdag 30 september de Pink Ladies Games naar Tremelo. We beginnen in de namiddag. Voor alle fantastische deelnemers én hun supporters perfect te combineren met een voormiddag shoppen en een gezellig restaurant om de dag af te sluiten. Samen maken we er een knallend feest van! Meer info volgt.

Dit artikel werd gepubliceerd op 03 augustus 2023
Nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

  • Weekend van de Klant

Openingsuren en contact

Lokale economie en evenementen

adres
Werchtersebaan 13120 Tremelo
tel.
016 52 54 67
e-mail

Richtlijnen bij jouw bezoek 

Gelieve volgende richtlijnen te volgen bij een bezoek aan de gemeentelijke diensten: