Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Samenaankoop: behaag je tuin met streekeigen planten

Jouw tuin, hoe groot of klein ook, kan al een verschil maken voor natuur en klimaat. Via de actie ‘Behaag je tuin’ bestel je kwalitatief streekeigen plantgoed aan een goede prijs.

En maak je van je tuin of tuintje een fijne plek voor vogels, bijen en vlinders. Te droge, te natte of te hete zomers? Je kan je tuin eenvoudig klimaatbestendiger maken. Verbeter de wateropname van je tuin en omgeving met diepwortelende bomen en struiken. Geniet van het verfrissend airco-effect van een boom op een hete dag.

Met de actie 'Behaag je tuin' kan je inheems plantgoed bestellen. Het aanbod is geschikt voor elk type tuin, groot of klein. Behalve bijenvriendelijke gemengde haagpakketten kan je o.a. streekeigen fruitbomen, hoogstambomen en klimplanten verkrijgen. De regionale landschappen van Vlaams-Brabant garanderen je kwalitatief streekeigen plantgoed aan een goede prijs.

Bestellen kan vanaf 1 september tot 15 oktober op www.behaagjetuin.be. Afhalen doe je op zaterdag 9 december in de gemeentelijke loods.

Tips en info

Dit artikel werd gepubliceerd op 23 augustus 2023
Nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

  • Wilgenhut

Openingsuren en contact

Milieudienst

adres
Veldonkstraat 13120 Tremelo
tel.
016 52 54 58
fax
016 52 09 90
e-mail

Richtlijnen bij jouw bezoek 

Gelieve volgende richtlijnen te volgen bij een bezoek aan de gemeentelijke diensten: