Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Week van de Fair Trade

Van 4 tot 14 oktober is het Week van de Fair Trade. Vanuit onze gemeente zetten we tijdens deze periode extra in op eerlijke handel en daarom zetten we de bijhorende Fair Trade producten met veel plezier in de kijker met een aantal acties.


Pop-up wereldwinkel in de bibliotheek
Op 4, 7 en 11 oktober kan je tijdens de openingsuren van de bib terecht in een pop-up wereldwinkel voor een assortiment aan lekkere Fair Trade producten.


Bladwijzeractie
Tijdens de Week van de Fair Trade maak je tijdens je bib bezoek kans op één van de 5 goedgevulde goodiebags, gedoneerd door Oxfam. Leen je een boek uit waar een Fair Trade bladwijzer in verstopt zit, dan ben jij één van de gelukkige winnaars en kan je proeven van heel wat (h)eerlijke producten.


Afrika Film Festival
Vrijdag 6 oktober vindt de 7de editie van het Afrika Filmfestival in Tremelo plaats. Op het programma staat de Frans-Senegaleese feel goed komedie 'Yao' uit 2018, geregistreerd door Philippe Godeau.

Na de vertoning kan je napraten in het Fairtrade café. 
Prijs: 7 euro - 5 euro (-18/+ 65


Afhaalpunt Fair Trade producten
Wie op zoek is naar Fair Trade producten hoeft hiervoor niet meer helemaal naar Begijnendijk, Haacht of Heist-op-den-Berg. Sinds kort kan je terecht bij Rimpeling vzw in Tremelo dankzij een onderlinge samenwerking met de wereldwinkel in Begijnendijk. En dat het hele jaar door. 

Producten afhalen kan iedere vrijdag tussen 16 en 18 uur, Reyersstraat 4, 3128 Baal.

Dit artikel werd gepubliceerd op 28 september 2023
Nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

  • Week van de Fairtrade

Openingsuren en contact

Milieudienst

adres
Veldonkstraat 13120 Tremelo
tel.
016 52 54 58
fax
016 52 09 90
e-mail

Richtlijnen bij jouw bezoek 

Gelieve volgende richtlijnen te volgen bij een bezoek aan de gemeentelijke diensten: