Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Parkeermogelijkheden voor personen met een handicap

Heb je een geldige parkeerkaart voor personen met een handicap? Dan mag je in Tremelo overal voor onbeperkte tijd parkeren op alle gewone parkeerplaatsen, ook in de zones voor kortparkeren. Een lijst van de voorbehouden parkeerplaatsen vind je op de gemeentelijke website.

Heb je een geldige parkeerkaart voor personen met een handicap? Dan mag je in Tremelo overal voor onbeperkte tijd parkeren op alle gewone parkeerplaatsen, ook in de zones voor kortparkeren (waar een blauwe schijf verplicht is).

  • Leg je geldige parkeerkaart voor personen met een handicap duidelijk zichtbaar achter je voorruit.
  • Het gebruik ervan is strikt persoonlijk. Ze mag alleen worden gebruikt als de persoon voor wie de kaart bestemd is het voertuig bestuurt of als passagier meerijdt.

In Tremelo zijn er een aantal parkeerplaatsen die voorbehouden zijn voor mindervalide personen, zowel op openbaar domein als op privédomein (bijvoorbeeld bij supermarkten). Op het openbaar domein herken je deze plaatsen aan het verkeersbord E9a mindervaliden. Klik hier voor de locaties met parkeerplaatsen voorbehouden voor personen met een handicap.

Dit artikel werd gepubliceerd op 20 oktober 2023
Nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

  • P8_Kort_parkeerplaats_handicap

Openingsuren en contact

Mobiliteitsdienst

adres
Veldonkstraat 13120 Tremelo
tel.
016 52 54 55
fax
016 52 09 90
e-mail

Richtlijnen bij jouw bezoek 

Gelieve volgende richtlijnen te volgen bij een bezoek aan de gemeentelijke diensten: