Onthaalmoment (nieuwe) inwoners

Op zondagvoormiddag 10 december staan onze medewerkers paraat om alle nieuwe inwoners te ontvangen en het gemeentelijk aanbod uit de doeken te doen. Vanaf 14 uur zetten we de deuren open voor iedereen. Want ook voor wie al langer in onze gemeente woont, valt er heel wat te ontdekken.

Onthaalmoment nieuwe inwoners

Op zondagvoormiddag 10 december staan de medewerkers van de gemeente paraat om alle nieuwe inwoners (sinds 1 januari 2022) te ontvangen. Alle genodigden worden persoonlijk op de hoogte gebracht via brief - inschrijven is verplicht - en kunnen op de dag zelf terecht op drie locaties: het gemeentehuis, de bibliotheek en zaal Lindebloesem.

In het gemeentehuis verzamelen de diensten communicatie en participatie, burgerzaken, milieu en mobiliteit, omgeving, woonloket en erfgoed. Alsook het sociaal huis, de thuisdiensten, technische dienst, politie, brandweer en het Rode Kruis. In de bibliotheek kunnen inwoners dan weer kennismaken met de vrijetijdsdiensten bibliotheek, sport, jeugd, senioren, cultuur, toerisme en lokale economie. Ook het team van de buitenschoolse kinderopvang, de onthaalouders en Huis van het Kind geven graag een woordje uitleg. Met vragen rond digitalisering kan je terecht bij de digibus op het plein. Het bezoek starten of afronden kan in zaal Lindebloesem, waar iedereen op eigen tempo kan genieten van een hapje en drankje.

Deuren open voor iedereen

Geen nieuwe inwoner, maar ook interesse om kennis te maken met onze diensten? Goed nieuws! Van 14 tot 17 uur zetten we de deuren open voor iedereen.

Dit artikel werd gepubliceerd op 06 november 2023
Nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

  • Onthaal nieuwe inwoners

Openingsuren en contact

Communicatiedienst

adres
Veldonkstraat 13120 Tremelo
tel.
016 52 54 50
fax
016 52 54 09
e-mail

Richtlijnen bij jouw bezoek 

Gelieve volgende richtlijnen te volgen bij een bezoek aan de gemeentelijke diensten: