Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Speelpleinanimatoren zoeken versterking

We zitten nog volop in het winterseizoen, de lente nog maar net in het verschiet. En toch blikken we al even vooruit naar de mooiste en leukste periode van het jaar: de speelpleinzomer. Wil jij mee kinderen de tijd van hun leven bezorgen? Geef je op als animator bij speelplein Holder-de-Bolder!

Hoewel het speelplein momenteel nog in winterslaap lijkt, ontwaken stilaan de eerste animatoren. Ze verzamelen enthousiast ideeën voor toneeltjes, spelletjes en creatieve momenten, kijken verlangend uit naar zes heerlijke weken van ravotten, knutselen en plezier maken. En beginnen tegelijk de zoektocht naar versterking om mee van speelplein Holder-de-Bolder het allerleukste speelplein te maken.

Doe je niets liever dan de hele dag spelen, fantaseren en je uitleven? Word je blij van kinderen om je heen? En maak je graag deel uit van een leuke ploeg? Dan is animator zijn zeker iets voor jou.

De voorwaarden:

  • Je bent minstens 16 jaar
  • Je bent student
  • Je hebt een attest animator of volgt een pedagogische opleiding in het hoger onderwijs.
  • Geen attest, wel actief in het jeugdwerk? Op basis van je aanmelding wordt bekeken of je voldoende ervaring hebt om op te starten.
Word animator 

Inschrijven kan tot 15 maart en doe je hier!

Wil je graag weten hoe het er op het speelplein aan toe gaat? Benieuwd naar de ervaringen van andere animatoren? Lees dan zeker pagina 4-5 in het infomagazine.

Op zoek naar iets anders?

Is animator minder jouw ding? Geen nood, bij gemeente Tremelo kan je ook terecht voor andere studentenjobs. Misschien ben je sterk in administratie? Werk je graag eens in de bib of de buitenschoolse kinderopvang? Of ga je graag aan de slag in het zwembad of de technische dienst? Er zijn verschillende opties!

Meer info en solliciteren via www.tremelo.be/jobstudenten

Dit artikel werd gepubliceerd op 31 januari 2024
Nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

  • Animatoren zoeken versterking

Openingsuren en contact

Vrije tijd

adres
Werchtersebaan 13120 Tremelo
tel.
016 52 54 40
fax
016 53 56 85
e-mail
Vandaag gesloten

Richtlijnen bij jouw bezoek 

Gelieve volgende richtlijnen te volgen bij een bezoek aan de gemeentelijke diensten: