Interleuven organiseert opnieuw een tankslag

Oude buiten gebruik gestelde stookolietanks kunnen vroeg of laat beginnen lekken. Hierdoor kan ernstige vervuiling van de bodem of het grondwater ontstaan. Om de kosten voor het verwijderen of opvullen van dergelijke tanks te drukken, organiseert Interleuven opnieuw een tankslag.

Door een gezamenlijke prijsaanvraag te doen voor een groot aantal tanksaneringen, kan namelijk een betere prijs bekomen worden, rekening houdend met de kwaliteit van het geleverde werk. 

Interesse om deel te nemen aan de tankslag?

Schrijf je dan in via het online formulier van Interleuven. Het invullen van het formulier verbindt niet tot een contract.

Indien gewenst, kan je op het formulier ook aangeven dat je graag deel uitmaakt van de werkgroep. Deze bestaat uit inwoners van de verschillende deelnemende gemeenten en zal beslissen welke aannemer/firma de opdrachten mag uitvoeren. De voorwaarde is wel dat je je een 4-tal avonden tijdens de periode april-juni kan vrijmaken.

Alle kandidaten voor de werkgroep worden eind maart gecontacteerd voor een eerste bijeenkomst. Op het moment dat de aannemer/firma aangesteld is, wordt het verdere verloop van het project uitgewerkt. Dit is vermoedelijk september 2024. 

Vragen?

Neem dan contact op met de milieudienst via milieudienst@tremelo.be of 016 52 54 58. 

Dit artikel werd gepubliceerd op 09 februari 2024
Nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

  • Tankslag 2024-2025

Openingsuren en contact

Milieudienst

adres
Veldonkstraat 13120 Tremelo
tel.
016 52 54 58
fax
016 52 09 90
e-mail
Vandaag gesloten

Richtlijnen bij jouw bezoek 

Gelieve volgende richtlijnen te volgen bij een bezoek aan de gemeentelijke diensten: