naar top
Gemeente Tremelo

Te koop: onroerende goederen

In de loop van 2019 zullen gemeente en OCMW Tremelo verschillende onroerende goederen te koop aanbieden. Het gaat vooral om bouwgronden, weilanden of woningen die buiten onze gemeente gelegen zijn. Elke verkoop zal conform het reglement voor verkoop van onroerende goederen gebeuren.

Het reglement bepaalt de spelregels en bevat ook de standaardformulieren om een bod uit te brengen. Elke verkoop wordt gepubliceerd op de website van gemeente Tremelo, op een platform voor verkoop van onroerende goederen en in een lokaal weekblad. Daarnaast zal er ook een groot bord geplaatst worden aan het onroerend goed zelf. Op deze manier zou iedereen met interesse op de hoogte moeten zijn van de geplande verkoop.

Elke verkoop verloopt via een eerste fase van open biedingen, en een tweede fase van gesloten biedingen. In de eerste fase van open biedingen wordt elke geboden prijs, die hoger is dan een eerder geboden prijs, bekend gemaakt door publicatie op de website. Na afloop van de eerste fase start een tweede fase waarin iedereen een gesloten bod kan uitbrengen. Ook personen die in de eerste fase geen bod ingediend hebben, mogen in de tweede fase nog een gesloten bod uitbrengen. Elk gesloten bod moet ingediend worden onder gesloten omslag, en zal geopend worden op een publieke zitting. Na de start van deze publieke zitting kan geen enkel bod meer ingediend worden. Het onroerend goed zal verkocht worden aan de persoon met het hoogste, gesloten bod. Opgepast: indien de hoogste bieder achteraf afziet van de verkoop, dan zal hiervoor een schadevergoeding betaald moeten worden.

De standaardformulieren om een bod uit te brengen kunnen gedownload worden op de website of afgehaald worden aan het onthaal van het OCMW.

Heb je nog vragen?
Contacteer dan Pascale Verbruggen, pascale.verbruggen@tremelo.be, 0473 80 57 80 op dinsdag-, woensdag- en donderdagvoormiddag.

Dit artikel werd gepubliceerd op 29 maart 2019
Nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

  • Te koop

Openingsuren en contact

Financiƫle dienst

adres
Veldonkstraat 13120 Tremelo
tel.
016 52 54 32
fax
016 53 49 03
e-mail

Verkoop onroerende goederen

adres
Veldonkstraat 13120 Tremelo
tel.
0473 80 57 80
e-mail

Nieuwsbrief

Mis geen enkel nieuwtje. Schrijf je in op onze e-nieuwsbrief.