naar top
Gemeente Tremelo

Grote Garageverkoop in Tremelo en Baal

De gemeente Tremelo en KVLV Baal slaan de handen in elkaar en organiseren samen op zondag 15 september een grote garageverkoop in Tremelo én Baal. Het uitgelezen moment om kasten, kelders, zolders en garages uit te mesten en je ongebruikte spullen te koop aan te bieden. Schrijf je vandaag nog in!


Deelnemen is gratis maar je moet wel inschrijven. Heb je zelf niet voldoende plaats om een garageverkoop te organiseren? Dan kan je met je verkoopstand terecht op de site aan 't Zand (naast OCMW-Sociaal Huis, Baalsebaan 289, Baal)  waar KVLV Baal de sportzaal en het plein omtovert tot één grote garage vol spullen. Je betaalt hiervoor een kleine bijdrage aan KVLV.

De deelnemerslijst met stratenplan publiceren we op de gemeentelijke website. Een gedrukt exemplaar is ook de dag zelf te verkrijgen op de KVLV -stand.

Grote garageverkoop
15 september van 9.30 tot 16 uur

Schrijf je voor eind augustus in aan de onthaalbalie in het gemeentehuis, via KVLV Baal of via het webformulier. De ballonnen en affiche om je deelname in de kijker te zetten, kan je vanaf september afhalen in het gemeentehuis.

 

Dit artikel werd gepubliceerd op 28 mei 2019
Nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

  • Garageverkoop

Openingsuren en contact

Communicatiedienst

adres
Veldonkstraat 13120 Tremelo
tel.
016 52 54 02
fax
016 52 54 09
e-mail

Nieuwsbrief

Mis geen enkel nieuwtje. Schrijf je in op onze e-nieuwsbrief.