naar top
Gemeente Tremelo
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Schatten van Vlieg

Tremelo neemt dit jaar voor de eerste keer deel aan Schatten van Vlieg en vliegt er meteen volop in. Je kan op wel drie locaties een schat zoeken. Spring dus deze zomer zeker eens binnen in de bibliotheek, het Damiaanmuseum en het Sven Nys Cycling Center.

Meer dan 300 musea, bibliotheken, cultuurhuizen in Vlaanderen en Brussel nemen elke zomer deel aan de zoektocht ‘Schatten van Vlieg’. Van 29 juni tot en met 31 augustus vind je op elk van deze locaties een zoektocht voor kinderen die leidt naar een schatkist. Elke locatie heeft een schatkist van Vlieg. De zoektocht is bedoeld voor kinderen tot 12 jaar, maar oudere kinderen mogen gerust ook deelnemen. In de schatkist wacht een verrassing: een smaakboekje voor elke vinder.

Kinderen die 3 schatkisten kraken op de 3 verschillende locaties en dus 3 smaakboekjes verzamelen, maken op de website www.schattenvanvlieg.be nog kans op een prijs.

Schatten van vlieg-zoektochten in Tremelo: Sven Nys Cycling Center, Bibliotheek Tremelo, Damiaanmuseum. Alle locaties: www.uitmetvlieg.be.

Dit artikel werd gepubliceerd op 26 juni 2019
Nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

  • Schatten van Vlieg

Openingsuren en contact

Dienst Vrije Tijd

adres
Werchtersebaan 13120 Tremelo
tel.
016 52 54 40
fax
016 53 56 85
e-mail

Telefonisch bereikbaar tijdens de kantooruren.

Nieuwsbrief

Mis geen enkel nieuwtje. Schrijf je in op onze e-nieuwsbrief.