naar top
Gemeente Tremelo

Start Week van de Duurzame Gemeente

Naar aanleiding van de "Week van de Duurzame Gemeente" is op dinsdag 17 september aan het gemeentehuis de SDG-vlag gehesen. Tijdens deze week zetten we onze eigen duurzame helden in de kijker. Inwoners die elk op hun manier bezig zijn met duurzame ontwikkeling.

De week van de duurzame gemeente gaat door van 18 tot 25 september. Op 25 september viert de hele wereld namelijk de vierde verjaardag van de ondertekening van Agenda 2030 met 17 duurzame ontwikkelingsdoelstellingen (Sustainable Development Goals of kortweg SDG's).

Samen met 93 andere Vlaamse steden en gemeenten brengen wij deze duurzame ontwikkelingsdoelstellingen onder de aandacht. We hebben vandaag 17 september de SDG-vlag gehesen en gaan in de loop van de week onze 'Duurzame Helden' in de kijker zetten.

Onze 'Duurzame Helden' zijn inwoners van onze gemeente die de lokale gezichten van de 17 mondiale doelstellingen zijn en elk op hun manier bezig zijn met duurzame ontwikkeling. We gaan hun de nodige aandacht geven zodat ze anderen kunnen inspireren om hetzelfde te doen.

Hou dus zeker onze Duurzame Helden-blog in de gaten!

Dit artikel werd gepubliceerd op 17 september 2019
Nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

  • SDG-vlag

Openingsuren en contact

Communicatiedienst

adres
Veldonkstraat 13120 Tremelo
tel.
016 52 54 02
fax
016 52 54 09
e-mail

Nieuwsbrief

Mis geen enkel nieuwtje. Schrijf je in op onze e-nieuwsbrief.