Duurzame held: Willy Wellens

Maak kennis met onze derde duurzame held en digidokter van dienst: Willy Wellens. Willy geeft les aan senioren die vragen of problemen hebben bij het gebruik van hun laptop, smartphone of tablet. Hij vertegenwoordigt SDG 9: 'Industrie, innovatie en infrastructuur'.

Willy Wellens is gepensioneerd en werkt als vrijwilliger bij VZW Seniornet Vlaanderen. Hij heeft veel ervaring, aangezien hij ongeveer 50 jaar in de telecommunicatie heeft gewerkt.


Willy was op zoek naar een activiteit om als gepensioneerde te doen en is zo als vrijwilliger bij VZW Seniornet Vlaanderen aan de slag gegaan. In totaal zijn ze met een 40-tal vrijwilligers. Willy is actief in de regio Tremelo en Keerbergen.


Het leukste aan zijn job vindt hij dat de mensen zo dankbaar zijn. Hun kinderen of kleinkinderen leggen het vaak zo snel uit en op die manier kunnen de senioren natuurlijk niet volgen. Hun motto is: 'Senior leert senior.' De vrijwilligers leggen het dus rustig en in kleine stapjes uit.


Nood aan een gesprek met onze digidokter? Geen probleem! Elke derde dinsdag van de maand kan je hem tussen 9 en 12 uur vinden in de bibliotheek van Tremelo. Breng bij voorkeur je eigen toestel mee.


Je kan ook jouw vragen op voorhand melden via digidokter.tr@gmail.com of op het nummer 016 52 54 73.

Dit artikel werd gepubliceerd op 24 september 2019
Nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

  • Willy Wellens

Openingsuren en contact

Communicatiedienst

adres
Veldonkstraat 13120 Tremelo
tel.
016 52 54 50
fax
016 52 54 09
e-mail
Vandaag gesloten


Richtlijnen bij jouw bezoek 

Gelieve volgende richtlijnen te volgen bij een bezoek aan de gemeentelijke diensten: