naar top
Gemeente Tremelo

EcoWerf connecteren met Doccle

Vanaf 10 december kan je je facturen van EcoWerf connecteren met Doccle. Doccle is een veilig en eenvoudig digitaal archief op het internet, een handige manier om jouw administratie (bv. documenten van je bank, mutualiteit, elektriciteitsleverancier, afvalophaler …) op één plaats te beheren.

Doccle werkt als een virtuele brievenbus: je ontvangt documenten (bv. facturen), je kan ze lezen, meteen online betalen én bewaren. Doccle is altijd en overal snel beschikbaar en is bereikbaar zowel via een computer als via de app (iOS en Android). Wens je domiciliëring voor je afrekening van EcoWerf, dan kan dat voortaan via Doccle.

Door deze samenwerking met Doccle kiest EcoWerf voor digitalisering en voor een vlottere, efficiëntere en vooral groenere administratie, zonder papier. Daarnaast blijven de huidige manieren van facturatie (bv. digitale betalingsuitnodiging via Mijn EcoWerf) bestaan.

Ben je nog niet geregistreerd op Doccle, dan wacht je best je eerstvolgende betalingsuitnodiging af. Daarop staan je codes om te connecteren met Doccle. Je kan je codes vanaf 10 december ook opvragen via e-mail aan diftar@ecowerf.be of telefonisch op onze groene lijn 0800/97 0 97, zo kan je al connecteren met Doccle.

Meer informatie vind je op www.ecowerf.be.

Dit artikel werd gepubliceerd op 02 december 2019
Nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

  • Doccle

Openingsuren en contact

Milieudienst

adres
Veldonkstraat 13120 Tremelo
tel.
016 52 54 55
fax
016 52 09 90
e-mail
Vandaag gesloten
Morgen gesloten

Nieuwsbrief

Mis geen enkel nieuwtje. Schrijf je in op onze e-nieuwsbrief.