De Klasse lerarenkaart 2021 is er!

Ben jij leerkracht en woon je in Tremelo of Baal? Dan kan je jouw kaart op vertoon van je identiteitskaart of lerarenkaart 2021 afhalen tijdens de openingsuren van de bib.

Met de Lerarenkaart kan je gratis toegang of korting krijgen in Belgische musea, natuurcentra, kinder- en jeugdtheaters, erfgoedsites en wetenschappelijke instellingen. Je kan ook korting krijgen in bepaalde boekhandels en computerwinkels en op abonnementen van kranten en tijdschriften. Meer informatie over de voordelen van de lerarenkaart kan je vinden op de website van Klasse.

Opgelet: wegens COVID-19 zijn bezoeken aan musea, bioscopen en andere activiteiten niet of slechts beperkt mogelijk. Kijk dus vooraf op de website van een voordeel om zeker te zijn dat het Lerarenkaart-aanbod geldt.

Onlangs verhuisd? Zoek dan even op in welke bibliotheek jouw lerarenkaart ligt op www.klasse.be/lerarenkaart/waarismijnlerarenkaart

De afhaalperiode loopt tot en met vrijdag 30 juni 2021, na die datum worden de lerarenkaarten opgehaald door Klasse. Vertel het verder aan je collega's en tot binnenkort!

Dit artikel werd gepubliceerd op 10 december 2020
Nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

  • lerarenkaart_2021.jpg

Openingsuren en contact

Bibliotheek

adres
Kruisstraat 123120 Tremelo
tel.
016 52 54 73
e-mail
Vandaag open van 09.00 - 12.00 uur
Morgen gesloten