naar top
Gemeente Tremelo

Riolerings- en wegeniswerken Meiboomlaan

De Bonten Osstraat, Meiboomlaan en Bollobos krijgen een gescheiden rioleringsstelsel. Voor deze werken zal de rijweg in de verschillende straten volledig worden opgebroken en heraangelegd. Doorgaand verkeer en de bussen van De Lijn worden omgeleid.

Het project wordt opgedeeld in drie fases. Momenteel wordt gewerkt in de eerste fase vanaf Grote Bollostraat. Midden januari zijn de nutsmaatschappijen begonnen met de uitbreiding en de aanpassing van hun netten. Er wordt vooral gewerkt in de berm en onder de voetpaden. In de tweede helft van maart start de aannemer van Aquafin met de aanleg van een nieuwe vuilwaterriolering onder de rijweg.

De lijnen 520 en 529 worden vanaf 2 maart omgeleid via Baalsebaan en Schrieksebaan. Op de Schrieksebaan voorziet De Lijn tijdelijke haltes ter hoogte van de verbindingsbanen met de Grote Bollostraat.


Alle praktische info over dit project vind je op de website van Aquafin. Schrijf je in op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven over het verloop van de werken.

Dit artikel werd gepubliceerd op 23 januari 2020
Nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

  • Omleiding De Lijn

Openingsuren en contact

Technische Uitvoeringsdienst

adres
Geetsvondelstraat 73120 Tremelo
tel.
016 52 54 90
fax
016 53 45 97
e-mail
Vandaag open van 09.00 - 12.00 uur
Morgen open van 09.00 - 12.00 uur

Nieuwsbrief

Mis geen enkel nieuwtje. Schrijf je in op onze e-nieuwsbrief.