Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Puur vrijwilligerswerk. Je moet het maar doen!

Om al die mensen, die vaak achter de schermen hun steentje bijdragen, te bedanken is er Dé Week. Tijdens Dé Week van de Vrijwilliger laten we zien dat we die inzet niet vanzelfsprekend vinden. Volg vanaf 28 februari onze blog en Facebookpagina!

Met 750.000 zijn ze, de vrijwilligers die zich in Vlaanderen inzetten. Sommigen doen dat elke dag opnieuw, anderen maken zich met momenten vrij. De één geeft veel tijd, de ander wat minder. Maar één ding hebben ze gemeen: die duizenden vrijwilligers zetten onbezoldigd en uit vrije wil in voor een goed doel, in hun buurt, bij acties en evenementen of in een organisatie. Ze zetten hun talenten in en doen dat meestal met veel plezier en voldoening. Om al die mensen, die vaak achter de schermen hun steentje bijdragen, te bedanken is er Dé Week. Tijdens Dé Week van de Vrijwilliger laten we samen zien dat we die inzet niet vanzelfsprekend vinden. Tijdens Dé Week doen we iets terug. 

Van 28 februari tot 8 maart zetten wij een aantal vrijwilligers in de kijker. Op deze manier willen we hen en de vele anderen die zich belangeloos en met hart en ziel inzetten voor diverse projecten in onze gemeente bedanken.

Dit artikel werd gepubliceerd op 21 februari 2020
Nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

  • Week van de Vrijwilliger

Openingsuren en contact

Communicatiedienst

adres
Veldonkstraat 13120 Tremelo
tel.
016 52 54 50
fax
016 52 54 09
e-mail


Richtlijnen bij jouw bezoek 

Gelieve volgende richtlijnen te volgen bij een bezoek aan de gemeentelijke diensten:

  • Maak vooraf een afspraak.
  • Draag een mondmasker.
  • Ontsmet je handen bij het binnenkomen.
  • Kom alleen en niet met het voltallige gezin als dat niet nodig is.
  • Betaal elektronisch.