naar top
Gemeente Tremelo
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Nieuwe infoborden met bewegwijzerde wandelingen en bezienswaardigheden

Even een frisse neus halen? Dan kom je misschien onze nieuwe infoborden tegen. Met informatie over het wandelaanbod en alle bezienswaardigheden én meer uitleg over het natuurgebied waar je je bevindt. Zo vinden wandelaars makkelijk hun weg naar de mooie groene plekjes van onze gemeente.

De infoborden staan aan parking Hilstraat, 't Schipke, den Amer (Damiaanbrug Ninde) en de Vondelbrug (bruggen over de laak tussen Werchter en Tremelo).

Op onze website vind je een overzicht van de verschillende wandelingen. Een mooi aanbod, bewegwijzerd door Natuurpunt en Toerisme Vlaams-Brabant. Per wandeling vind je een leuke wandelfiche, met uitleg, kaartje en overzicht van de bezienswaardigheden langs de route. Zo tonen we jou de weg naar de mooie plekjes van onze gemeente én vertellen we je meer over de geschiedenis en leuke plekjes.

Op Stap-map

De "Op Stap-mapjes" bevatten wandelfiches van alle bewegwijzerde wandelingen in Tremelo, met daarbij aanduiding van alle bezienswaardigheden die je tegenkomt tijdens je wandeling. Deze zullen te verkrijgen zijn zodra de onthaalpunten weer toegankelijk zijn.

Dit artikel werd gepubliceerd op 21 maart 2020
Nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

  • Infoborden wandelingen

Openingsuren en contact

Toerisme

adres
Werchtersebaan 13120 Tremelo
tel.
016 52 54 44
fax
016 53 56 85
e-mail

Telefonisch bereikbaar tijdens de kantooruren.

Nieuwsbrief

Mis geen enkel nieuwtje. Schrijf je in op onze e-nieuwsbrief.