naar top
Gemeente Tremelo
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Kunst Buiten Gewoon!

Vanaf paasmaandag 13 april komt Tremelose kunst gewoon naar buiten! Hang een schilderij of kunstfoto aan jouw raam, plaats een beeldhouwwerk in je voortuin... of ga aan de slag met een mooie krijttekening of -gedicht op jouw oprit. Zo genieten jouw buren en voorbijgangers mee van kunst!

Breng kunst naar buiten

Doe mee en laat iedereen kennismaken met jouw of andermans werk, in welke vorm dan ook. Wil je wat meer vertellen of duiden? Hang er dan een blaadje naast waarop je meer vertelt over het werk.

Laat via het webformulier weten dat je deelneemt en wat je tentoonstelt. Zo zorgen we samen voor een mooi overzicht en vinden wandelaars of fietsers makkelijk jouw werk terug. 

Het is dus niet de bedoeling dat je mensen uitnodigt in jouw huis of achtertuin. We brengen onze kunst naar de straatkant, zodat wandelaars en fietsers gewoon even kunnen halt houden en je werk zelf kunnen bekijken. We houden ons uiteraard netjes aan de social-distance-maatregel.

Ga zelf op kunstroute

Ga je zelf op kunstroute? Kijk dan op het stratenplan (of download de route in de bijlagen - zodra beschikbaar), klik op de kaartlaag KunstBuitenGewoon en ontdek alle BuitenGewoneKunst in onze gemeente!

Dit artikel werd gepubliceerd op 09 april 2020
Nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

  • KunstBuitenGewoon

Openingsuren en contact

Dienst Vrije Tijd

adres
Werchtersebaan 13120 Tremelo
tel.
016 52 54 40
fax
016 53 56 85
e-mail

Telefonisch bereikbaar tijdens de kantooruren.

Nieuwsbrief

Mis geen enkel nieuwtje. Schrijf je in op onze e-nieuwsbrief.