naar top
Gemeente Tremelo

Coronamaatregelen (update): tennissen in Parkheide vanaf 4 mei

De Nationale Veiligheidsraad heeft vrijdagavond 24 april de afbouw van de maatregelen tegen het coronavirus bekendgemaakt. Zo worden er vanaf maandag 4 mei op vlak van ontspanning en beweging in de buitenlucht een aantal zaken versoepeld. Tennissen is onder bepaalde voorwaarden opnieuw mogelijk.

Vanaf 4 mei mag je in open lucht een aantal contactloze sporten beoefenen (tennis, atletiek, vissen, golfen,... ), wandelen en fietsen, met maximum twee personen die niet onder jouw dak wonen. De social distancing moet steeds gerespecteerd worden. Toegang tot sportinfrastructuur zoals douches, vestiaires of een cafetaria, is nog altijd verboden.

Naar aanleiding van deze versoepeling kan je binnenkort ook weer gaan tennissen in Parkheide. De terreinen worden opgekuist en ontmost. De datum van ontmossing is volgende week ergens gepland, dus dan zullen we ook nog een dagje sluiten. 

Ook wordt er bij de terreinen een dispenser met ontsmettende handgel geplaatst. We verwachten dat iedereen zich aan de hygiënemaatregelen houdt en de socialeafstandsregels ook op het terrein respecteert volgens de richtlijnen van Tennis Vlaanderen.

Wil je graag eens gaan tennissen? Je kan de tennisterreinen in Parkheide via het vrijetijdsloket reserveren. Een reservatie kost 6 euro per tennisveld per uur. 

Dit artikel werd gepubliceerd op 27 april 2020
Nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

  • Richtlijnen Tennis Vlaanderen

Openingsuren en contact

Communicatiedienst

adres
Veldonkstraat 13120 Tremelo
tel.
016 52 54 50
fax
016 52 54 09
e-mail

Telefonisch bereikbaar tijdens de kantooruren.

Nieuwsbrief

Mis geen enkel nieuwtje. Schrijf je in op onze e-nieuwsbrief.