Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Coronamaatregelen (update): kringwinkels opnieuw aan de slag

Deze week openen de kringwinkels opnieuw hun deuren en kan je weer met herbruikbare goederen en textiel terecht op het recyclagepark. Ook de textielcontainers worden teruggeplaatst. Opgelet: enkel herbruikbare goederen en textiel die nog verkoopbaar zijn, worden aanvaard.

Kringwinkels Hageland opnieuw aan de slag

Maandag 11 mei heropenen alle erkende kringloopcentra in Vlaanderen. Ook De Kringwinkel Hageland opent opnieuw de deuren van hun winkels en brengpunten. Bezoeken aan de winkel en de brengpunten verlopen onder strikte voorwaarden die gelijkaardig zijn aan de voorwaarden opgelegd door de Federale overheid bij winkels. De ophaling aan huis van herbruikbare goederen door de Kringwinkels gaat tijdelijk nog niet door.

Meer informatie over De Kringwinkel Tienen en Aarschot 

Met herbruikbare goederen en textiel naar het recyclagepark

Vanaf dinsdag 12 mei aanvaarden de EcoWerf-recyclageparken opnieuw herbruikbare goederen en textiel. Zo kunnen de Kringwinkels opnieuw herbruikbare goederen en textiel vanop de recyclageparken ophalen, sorteren en te koop aanbieden in de Kringwinkels. Zorg ervoor dat de herbruikbare goederen en textiel die je aanbiedt op het recyclagepark wel degelijk herbruikbaar én verkoopbaar zijn. Indien goederen niet herbruikbaar én verkoopbaar zijn, sorteer ze dan bij de juiste afvalsoort (bv. bij harde plastics, sloophout, huisvuil, grofvuil ...): bv. vuile en gescheurde kledij, zetels die vuil of gescheurd zijn, houten meubels met ontbrekende onderdelen, deuken of vochtplekken ...

Dit artikel werd gepubliceerd op 12 mei 2020
Nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

  • Kringwinkel Hageland

Openingsuren en contact

Communicatiedienst

adres
Veldonkstraat 13120 Tremelo
tel.
016 52 54 50
fax
016 52 54 09
e-mail


Richtlijnen bij jouw bezoek 

Gelieve volgende richtlijnen te volgen bij een bezoek aan de gemeentelijke diensten:

  • Maak vooraf een afspraak.
  • Draag een mondmasker.
  • Ontsmet je handen bij het binnenkomen.
  • Kom alleen en niet met het voltallige gezin als dat niet nodig is.
  • Betaal elektronisch.