Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Persinfo - Damiaanmuseum opent opnieuw zijn deuren op 23 mei

Vanaf zaterdag 23 mei dompelt het Damiaanmuseum zijn bezoekers met plezier opnieuw onder in Damiaans levensverhaal. Op een unieke manier, want de bezoeker krijgt het museum helemaal voor zich alleen.

Een uniek museumbezoek met een brandend actueel verhaal!

We weten vandaag goed wat leven in quarantaine betekent. Damiaan, Grootste Belg en geboren in Tremelo, ging nog een hele stap verder. Hij trok - geheel vrijwillig - naar een verstoten gemeenschap in quarantaine. Goed beseffend dat dit voor altijd "zijn kot" zou blijven en er geen versoepeling zou komen.

Vanaf 23 mei dompelt het Damiaanmuseum zijn bezoekers met plezier opnieuw onder in Damiaans levensverhaal. Op een unieke manier, want de bezoeker krijgt het museum helemaal voor zich alleen. Door een tijdsslot te reserveren, verzekeren we de bezoeker om, eventueel samen met zijn "bubbel", alleen te worden ontvangen en te genieten van een inspirerend museumbezoek. 

"Het Damiaanmuseum gaat verder dan het bepalen van het maximum aantal bezoekers. Door ervoor te zorgen dat de bezoeker individueel of met zijn eigen bubbel het museum kan bezoeken, garandeert het museum een unieke en veilige museumervaring."

Verder werden uiteraard alle maatregelen getroffen om het bezoek in alle veiligheid te laten verlopen. De bezoeker krijgt een ontsmette audioguide en volgt een vast parcours en komt dus niet in contact met andere bezoekers.

Gezinnen krijgen er een leuke zoektocht bovenop. Een prachtige natuurwandeling, startend aan het museum, maakt het bezoek nog meer de moeite waard. Zo wordt dit een perfecte uitstap voor het hele gezin! 

Het Damiaanmuseum staat klaar om vanaf 23 mei opnieuw bezoekers te ontvangen. Een bezoek reserveren kan nu al. Je kiest eenvoudig een tijdsslot op www.damiaanmuseum.be of via 016 53 05 19 en laat ons zo weten wanneer we je mogen verwachten. Betaling gebeurt gewoon aan het onthaal bij het museumbezoek.

Dit artikel werd gepubliceerd op 14 mei 2020

Bekijk ook

Nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

  • copyright: LanderLoeckx

Openingsuren en contact

Toerisme

adres
Werchtersebaan 13120 Tremelo
tel.
016 52 54 44
fax
016 53 56 85
e-mail
Vandaag gesloten


Richtlijnen bij jouw bezoek 

Gelieve volgende richtlijnen te volgen bij een bezoek aan de gemeentelijke diensten: