Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Sven Nys Cycling Center krijgt eigen vakje in Monopoly Koers

Vanaf het najaar kan jij zo maar eigenaar worden van het Sven Nys Cycling Center. Het enige wat je daarvoor moet doen is Monopoly Koers in huis halen en je tegenspelers aftroeven. Spannend!

Monopoly Koers is de ideale manier om de bekendste passages uit jouw favoriete voorjaarsklassiekers te herbeleven. Denk maar aan legendarische duels op La Redoute, demarrages op de Muur of die ene lekke band op Carrefour de l’Arbre. Bezoek het Kwaremontplein, draai een rondje op de Vélodrome van Roubaix, klim de Poggio op en krijg een winstpremie! Deze Monopoly-editie neemt je mee naar al het moois dat de voorjaarskoersen te bieden te hebben. 

En wat zo bijzonder is voor ons dorp, is dat het Sven Nys Cycling Center ook een plaatsje heeft veroverd op het bordspel. Dit komt natuurlijk niet echt als een verrassing aan, want Tremelo en Baal zijn onlosmakelijk met wielrennen verbonden. Je vindt hier niet alleen het bekende Cycling Center, maar in onze gemeente vertrekken ook tal van mooie fietsroutes richting Hageland.

Wie het spel al wil spelen, zal echter moeten wachten tot november. Het spel zal in een beperkte oplage van 2.000 exemplaren worden geproduceerd. Snel zijn is dus de boodschap! Je kan alvast een pre-order plaatsen.

Wat ook leuk is, is dat je tot 29 mei via een poll kan bepalen welke van de acht vooraf geselecteerde locaties het duurste prijskaartje moet krijgen.

Zowel voor de pre-order als voor de poll surf je best naar www.MONOPOLYKOERS.be.

Alvast veel speelplezier! 

Dit artikel werd gepubliceerd op 20 mei 2020
Nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

  • Monopoly koers

Openingsuren en contact

Sven Nys Cycling Center

adres
Balenbergstraatje 113128 Baal
tel.
016 41 72 68
e-mail
Vandaag open van 10.00 - 17.00 uur
Morgen open van 10.00 - 17.00 uur