naar top
Gemeente Tremelo
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Stem jouw favoriete zitplek in de top 10!

We zijn klaar voor de stemronde van onze participatiecampagne 'meer bankjes, meer verbinding'! Vanaf maandag 1 juni kan je stemmen op jouw favoriete zitplekje. De tien plekjes met de meeste stemmen krijgen deze zomer een gepersonaliseerde zitbank.

Wil jij dat jouw favoriete plekje een gepersonaliseerde zitbank krijgt? Stem dan via onze website Tremelo Troef! en wie weet kan jij binnenkort lekker uitblazen, een boek lezen, mensen ontmoeten, enzovoort op jouw favoriete plek.  

Meer bankjes, meer verbinding

Uit onze grote 'Tremelo Troef!' bevraging bleek dat inwoners graag wat vaker een bankje willen terugvinden om op te zitten. Zitbanken laten mensen namelijk even rusten en stimuleren plezierige en toevallige ontmoetingen. Op dit moment staan er al verschillende zitbanken in onze gemeente. Daar komen er binnenkort nog eens 10 bij. En jij kiest waar!

Via 'Tremelo troef!' werden meer dan 30 zitplekjes voorgesteld. Alle voorstellen werden afgetoetst aan een aantal criteria. Is het openbaar domein? Is de plaats veilig genoeg? Zijn er nog werken gepland?

Na deze evaluatieronde zijn we klaar voor deel twee: DE STEMRONDE. De stemronde loopt van 1 t.e.m. 14 juni. Je kan je steunstem uitbrengen op alle zitplekjes die door het college van burgemeester en schepenen zijn geselecteerd. Op elk zitplekje kan je maar één keer stemmen. De stemming is bindend. De 10 plekjes met de meeste stemmen krijgen eind juni hun bankje. Deze bankjes krijgen ook een naam en worden gepersonaliseerd met een naamplaatje. 

Dit artikel werd gepubliceerd op 29 mei 2020
Nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

  • Zitbank

Openingsuren en contact

Communicatiedienst

adres
Veldonkstraat 13120 Tremelo
tel.
016 52 54 50
fax
016 52 54 09
e-mail

Telefonisch bereikbaar tijdens de kantooruren.

Nieuwsbrief

Mis geen enkel nieuwtje. Schrijf je in op onze e-nieuwsbrief.