naar top
Gemeente Tremelo

Rioleringswerken Meiboomlaan starten 8 juni

Op maandag 8 juni start de eerste fase van de rioleringswerken in de Grote Bollostraat. Ondertussen is ook de timing en fasering van de werken voor de komende maanden bekend. Doorgaand verkeer en fietsers worden omgeleid. Ook De Lijn voorziet een omleiding.

Werken Fase 1: Grote Bollostraat / Bollobos / Meiboomlaan

De rioleringswerken starten op 8 juni en zullen duren tot september. Aansluitend wordt de rijweg heraangelegd in september en oktober.  

Doorgaand verkeer wordt omgeleid. Voor de fietsers is een aparte omleiding voorzien via de Van Maelelaan, Nieuwstraat en Steestraat.

Werken Fase 2:  Meiboomlaan en zijstraat Bonten Osstraat

In september en oktober wordt de pompput geplaatst. Daarna starten de rioleringswerken, die beginnen in november en zullen ongeveer tot februari 2021 duren. De rijweg wordt heraangelegd van maart tot juni 2021.  

Werken Fase 3: Bonten Osstraat tot huisnr 31

In september en oktober wordt de pompput geplaatst. De rioleringswerken zullen van start gaan in september en duren tot november 2020. De nutsmaatschappijen doen aanpassingen aan de water- en gasleidingen na de aanleg van de riolering. Die werken starten in november en zullen duren tot begin 2021. De heraanleg van de rijweg start in februari 2021 en zal beëindigd worden in juli 2021.

Omleiding De Lijn

Naar aanleiding van de wegeniswerken voorziet De Lijn volgende omleiding:

  • Lijnen: 520-529 (beide richtingen)
  • Periode: van 8/6/2020 tot einde werken
  • Afgeschafte haltes: Baalsebaan, Kleine Bollostraat, Park Tremeland, Bollobos, Meiboomlaan, Kruispunt Grote Bollostraat
  • Vervanghaltes: Grootlo Kerk
  • Tijdelijke haltes: Schrieksebaan ter hoogte van de Baalsebaan, Schrieksebaan ter hoogte van Kleine Bollostraat, Schrieksebaan ter hoogte van Nieuwstraat, Kapelstraat ter hoogte van Vondelpark
Dit artikel werd gepubliceerd op 03 juni 2020
Nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

  • wegenwerken

Openingsuren en contact

Technische Uitvoeringsdienst

adres
Geetsvondelstraat 73120 Tremelo
tel.
016 52 54 90
fax
016 53 45 97
e-mail
Vandaag open van 09.00 - 12.00 uur
Morgen open van 09.00 - 12.00 uur

Nieuwsbrief

Mis geen enkel nieuwtje. Schrijf je in op onze e-nieuwsbrief.