Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Het Sven Nys Cycling Center gooit zijn deuren opnieuw open!

Vanaf dinsdag 9 juni draait het Sven Nys Cycling Center weer op volle toeren. Zowel het toeristisch onthaal en belevingscentrum, het fietsverhuur- en sportief aanbod, als eetcafé Velo openen opnieuw.

Het center en domein werden grondig opgefrist tijdens de sluitingsperiode en de bezoeker wordt meteen getrakteerd op enkele leuke nieuwigheden.

Belevingscenter en toeristisch onthaal

Het belevingscenter kan bezocht worden na reservatie. Via de website of per telefoon kan de bezoeker eenvoudig een tijdsslot voor zijn bubbel reserveren. Zo krijgt de bezoeker het belevingscenter voor zich alleen en wordt contact met andere bezoekers vermeden. Verder worden alle veiligheidsmaatregelen uiteraard getroffen.

Het toeristisch onthaal staat ook vol enthousiasme klaar om opnieuw bezoekers te ontvangen.

Fietsverhuur en sportieve activiteiten

Fietsen huren kan weer en workshops of begeleide fietstochten worden opnieuw georganiseerd op maat van de bezoeker. Een workshop aanvragen of eens een TREK-mountainbike of cyclo-crossfiets uitproberen? Kijk dan snel op www.sncc.be of neem contact op met Bikeservice Balenberg via fietshuren@svennyscyclingcenter.be

De douches en kleedkamers blijven wel nog een tijdje gesloten.

Lekker eten, heerlijk terrassen en blijvend afhaal mogelijk

Eetcafé Velo pakt uit met een vernieuwd en uitgebreid terras. Zo kan afstand tussen de bezoekers gegarandeerd blijven en kan toch iedereen van de mooie panorama-uitzichten blijven genieten. Aangezien de afhaalformule een succes bleek, blijft ook de volledige menukaart beschikbaar voor afhaal.

Nieuwe parcours!

Op het domein van het Sven Nys Cycling Center werden drie nieuwe parcours aangelegd. Drie nieuwe lussen nemen de fietser mee over het hele domein. Kies voor de blauwe, rode of zwarte lus of fiets ze allemaal na mekaar. De blauwe lus zorgt voor een niet te zwaar en niet te technisch rondje van 2,5 km. De rode en zwarte lus zijn ieder 3,5 km lang. De rode lus neemt je mee naar de wat zwaardere stukken. De zwarte lus daagt de ervaren mountainbiker of crosser ten volle uit! Samen zorgen deze nieuwe paadjes voor 10 km parcours op het domein van het center. Kom ze snel ontdekken! Ook de SportVlaanderen-mountainbikeroute, die vertrekt aan het center werd opnieuw bewegwijzerd.

Dit artikel werd gepubliceerd op 04 juni 2020
Nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

  • SNCC

Openingsuren en contact

Sven Nys Cycling Center

adres
Balenbergstraatje 113128 Baal
tel.
016 41 72 68
e-mail
Vandaag open van 10.00 - 18.00 uur
Morgen open van 10.00 - 18.00 uur