naar top
Gemeente Tremelo

Pop-up skatepark in hartje Tremelo

Vanaf zaterdag 4 juli kunnen skaters vier maanden lang terecht op een mobiel skatepark achter de kerk van Tremelo. Hier wordt een tijdelijke constructie geplaatst met een variatie aan toestellen. Uren skateplezier verzekerd!

Begin dit jaar organiseerde het gemeentebestuur een skate-hearing. Samen met de lokale skate community werd gebrainstormd over de bouw van het eerste Urban Skatepark in onze gemeente. Alle wensen en voorkeuren werden in kaart gebracht. 

Op dit moment wordt verder vormgegeven aan een skatepark op maat van onze jongeren. Voor de bouw van een permanent skatepark moeten wel nog een aantal keuzes gemaakt worden, onder meer over de grootte van de infrastructuur en ligging. 

Via een tijdelijke oplossing willen we toch al tegemoetkomen aan de vraag van onze jongeren. Naast de kerk in Tremelo wordt een tijdelijke constructie geplaatst met een variatie aan toestellen. Voor de kenners: een mini spine, grind box, quarter pipe, manual path, miniramp en bank. Goed voor uren skateplezier!

We vragen aan onze jongeren om het reglement dat uithangt aan het terrein te respecteren. Zo wordt het voor iedereen een mooie, lange skatezomer. 

Dit artikel werd gepubliceerd op 01 juli 2020
Nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

  • Skatepark

Openingsuren en contact

Communicatiedienst

adres
Veldonkstraat 13120 Tremelo
tel.
016 52 54 50
fax
016 52 54 09
e-mail

Telefonisch bereikbaar tijdens de kantooruren.

Nieuwsbrief

Mis geen enkel nieuwtje. Schrijf je in op onze e-nieuwsbrief.