naar top
Gemeente Tremelo

Bevestig jouw activiteiten in de UiTdatabank!

Het coronavirus heeft het vrijtijdsaanbod grondig door elkaar geschud. Heel wat activiteiten die gepland waren, gaan niet of in een gewijzigde vorm door. Nu onze gemeente en verenigingen hun vrijetijdsaanbod hervatten, is het belangrijk om bezoekers van de UiTagenda's goed te informeren.

In de UiTdatabank zitten heel wat activiteiten die ingevoerd waren voordat de maatregelen rond covid-19 zijn getroffen, al dan niet met de vermelding ‘AFGELAST’ in de titel. Nu willen wij aan jouw vereniging vragen om activiteiten ingevoerd voor 15 april te bevestigen in de UiTdatabank. 

Hoe gaat het in zijn werk?

Als invoerder kan je je aanmelden via UiTdatabank.be en kan je op het eerste scherm een overzicht van al je ingevoerde activiteiten zien. Naast de activiteit zal je een 'knop' zien waarop je de activiteit kan bevestigen. Als je dit doet, dan wordt het label bevestigd2020 aan je eigen ingevoerde activiteit gehangen.

Waarom is dit belangrijk?

Enkel op die manier kunnen we de bezoekers van de UiTagenda’s correct informeren over het vrijetijdsaanbod dat wel plaatsvindt. 

Dit artikel werd gepubliceerd op 08 juli 2020
Nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

  • UiTinTremelo

Openingsuren en contact

Communicatiedienst

adres
Veldonkstraat 13120 Tremelo
tel.
016 52 54 50
fax
016 52 54 09
e-mail

Telefonisch bereikbaar tijdens de kantooruren.

Nieuwsbrief

Mis geen enkel nieuwtje. Schrijf je in op onze e-nieuwsbrief.