naar top
Gemeente Tremelo

Kom jij ons team versterken?

Zin om mee te bouwen aan een efficiënte en moderne organisatie waar een toegankelijke dienstverlening op maat van de inwoners centraal staat? Lees dan snel verder en wie weet kom jij in ons team van geëngageerde medewerkers terecht.

Wij zijn op zoek naar:

 • Projectleider afdeling grondgebiedszaken/publieke ruimte (A1-A3)
  Je hebt een masterdiploma industrieel ingenieur bouwkunde of volgde een gelijkwaardige masteropleiding aangevuld met relevante cursussen OF je rondde een gelijkwaardige bacheloropleiding bouwkunde met succes af, aangevuld met relevante cursussen en/of relevante ervaring van ten minste 5 jaar. Je werkt plan- en projectmatig en kan meedenken op beleidsniveau.

 • Afdelingshoofd burgerzaken en dienstverlening (A1-A3)
  Je beschikt over een masteropleiding (rechten, bestuurskunde, politieke wetenschappen, sociale wetenschappen, sociologie) of daarmee gelijkgesteld. Bovendien heb je minstens twee jaar relevante ervaring in een adviserende, coördinerende, leidinggevende en/of managementfunctie. Je kan organisatiebreed denken.

 • Omgevingsambtenaar milieu (B4-B5)
  Je beschikt minimum over een relevant bachelordiploma (bij voorkeur inzake milieu) en kan minstens twee jaar relevante werkervaring aantonen. Je hebt een brede belangstelling voor milieu en stedenbouw. Je hebt een zekere kennis van informatica en een aantal relevante toepassingen.

 • Hoofdmaatschappelijk werker thuiszorg (B4-B5)
  Je hebt minstens vier jaar ervaring inzake thuiszorg in de brede zin. Je beschikt over een relevant bachelordiploma. Leidinggevende ervaring of een extra masteropleiding vormen een pluspunt.

  Aanbod

  Je krijgt een voltijds contract van onbepaalde duur (functies komen ook in aanmerking voor een deeltijdse aanwerving van 80%) en ontvangt een loon volgens de vaste loonschalen A1-A3 (projectleider afdeling grondgebiedszaken/publieke ruimte en afdelingshoofd burgerzaken en dienst-verlening) of B4-B5 (omgevingsambtenaar milieu en hoofdmaatschappelijk werker thuiszorg). Er wordt een wervingsreserve aangelegd van 2 jaar (+ 2 jaar verlengbaar). Je komt terecht in een dynamische organisatie waar ook doorgroeimogelijkheden zijn.

  Solliciteren?

  Stuur je kandidatuur ten laatste op dinsdag 18 augustus 2020 naar poolstok.staffing@sdworx.com. De schriftelijke proef vindt plaats in de loop van september 2020.

  Voor informatie over de inhoud van de functie en de arbeidsvoorwaarden kan je terecht op www.tremelo.be/vacatures. Voor vragen over de selectieprocedure mail je naar poolstok.staffing@sdworx.com.
Dit artikel werd gepubliceerd op 10 juli 2020
Nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

 • Logo Tremelo

Openingsuren en contact

Personeelsdienst

adres
Veldonkstraat 13120 Tremelo
tel.
016 52 54 33
fax
016 52 54 29
e-mail

Telefonisch bereikbaar tijdens de kantooruren.

Nieuwsbrief

Mis geen enkel nieuwtje. Schrijf je in op onze e-nieuwsbrief.